Waanzinnige woensdag bij Center Parcs

Waanzinnige woensdag

Elke woensdag is het bij Center Parcs Waanzinnige Woensdag. U kunt dan voor extreem lage prijzen een fijne cottage boeken op een aantal geselecteerde vakantieparken van Center Parcs. Als u gebruik maakt van deze Waanzinnige Woensdag actie, heeft u dus meer waar voor uw geld, of beter gezegd: meer vakantie voor uw geld! Of u nu een week-, weekend- of midweek op vakantie wil! Op Waanzinnige Woensdag zijn de prijzen uitzonderlijk laag.

Super actie! Elke woensdag kunt u een verblijf boeken tegen uitzonderlijke lage prijzen. Niet verkeerd, lijkt ons! Boek direct, want op=op, tijdens de Waanzinnige Woensdag!

Waanzinnige Woensdag bij Center Parcs

Kortingscode Center Parcs, Waterpret op Center Parcs

Center Parcs: Waanzinnige woensdag

Super actie! Elke woensdag kan u een verblijf boeken tegen uitzonderlijke prijzen! Boek direct, want op=op tijdens de waanzinnige woensdag.

Info & boeken
 

Tip! Elke woensdag extra scherpe prijzen

De Waanzinnige Woensdag is uitermate geschikt om lekker voordelig een verblijf te scoren bij Center Parcs. Of u nu een week-, weekend- of midweek weg wil. Boekt u op Waanzinnige Woensdag – ook dan heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwembad en de Park Plaza. Ontdek ook de natuur rondom uw cottage en nadien kunt u ontspannen en lekker samen eten in uw knusse cottage. Alle vakantieparken zijn doorgaans te boeken, dus niet alleen de Nederlandse parken, maar ook de Belgische, Duitse en soms ook de Franse Center Parcs parken.

Exclusieve aanbiedingen op woensdag, OP=OP!

Waanzinnige woensdag bij Center ParcsWaanzinnige Woensdag actievoorwaarden

Elke woensdag heeft u keuze uit een ruim assortiment comfortabele cottages, die boekbaar zijn voor een week-, weekend- en midweek. Wel gelden er een aantal voorwaarden: het is een online actie, boeken kan alleen via internet. De actie vindt alleen plaats op woensdag van 12:00 uur tot  24:00 uur en er zijn een beperkt aantal cottages beschikbaar. De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.

Meer aanbiedingen? Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele last minutes en acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele last minute te missen! Wilt u direct weg bekijk dan onze top 10 pagina.