Waanzinnige woensdag bij Center Parcs

Elke woensdag is het bij Center Parcs Waanzinnige Woensdag. U kunt dan voor extreem lage prijzen een fijne cottage boeken op een aantal geselecteerde vakantieparken van Center Parcs. Als u gebruik maakt van deze Waanzinnige Woensdag actie, heeft u dus meer waar voor uw geld, of beter gezegd: meer vakantie voor uw geld! Of u nu een week-, weekend- of midweek op vakantie wil! Op Waanzinnige Woensdag zijn de prijzen uitzonderlijk laag.

Super actie! Elke woensdag kunt u een verblijf boeken tegen uitzonderlijke lage prijzen. Niet verkeerd, lijkt ons! Boek direct, want op=op, tijdens de Waanzinnige Woensdag!

Exclusieve aanbiedingen op woensdag, Op=Op!

Wat een super actie van Center Parcs! Elke woensdag kunt u een verblijf boeken tegen een uitzonderlijk lage prijs! Ziet u een fijne cottage voorbij komen, boek dan direct! Want op=op tijdens de waanzinnige woensdag.

Info & Boeken

Elke woensdag extra scherpe prijzen

De Waanzinnige Woensdag is uitermate geschikt om lekker voordelig een verblijf te scoren bij Center Parcs. Of u nu een week-, weekend- of midweek weg wil. Boekt u op Waanzinnige Woensdag – ook dan heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwembad en de Park Plaza. Ontdek ook de natuur rondom uw cottage en nadien kunt u ontspannen en lekker samen eten in uw knusse cottage. Alle vakantieparken zijn doorgaans te boeken, dus niet alleen de Nederlandse parken, maar ook de Belgische, Duitse en soms ook de Franse Center Parcs parken.

Waanzinnige Woensdag actievoorwaarden

Elke woensdag heeft u keuze uit een ruim assortiment comfortabele cottages, die boekbaar zijn voor een week-, weekend- en midweek. Wel gelden er een aantal voorwaarden: het is een online actie, boeken kan alleen via internet. De actie vindt alleen plaats op woensdag van 12:00 uur tot  24:00 uur en er zijn een beperkt aantal cottages beschikbaar. De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,95 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.

Meer aanbiedingen? Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele last minutes en acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele last minute te missen! Wilt u direct weg bekijk dan onze top 12 pagina.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.