Waanzinnige woensdag bij Center Parcs

Waanzinnige woensdag

Elke woensdag is het bij Center Parcs ‘waanzinnige woensdag’. U kunt dan voor extreem lage prijzen fijne cottages boeken op een aantal geselecteerde parken van Center Parcs. Zo boekt u bijvoorbeeld tijdens de waanzinnige woensdag al een weekend Center Parcs voor twee, voor maar €212,-. Als u gebruik maakt van deze woensdag actie, heeft u dus meer waar voor uw geld, of beter gezegd; meer vakantie voor uw geld. Niet verkeerd, lijkt ons! Boek direct, want op=op tijdens de waanzinnige woensdag.

Super actie! Elke woensdag kunt u een verblijf boeken tegen uitzonderlijke lage prijzen! Boek direct, want op=op tijdens de waanzinnige woensdag.

Waanzinnige woensdag bij Center Parcs. Pak deze kans!

Kortingscode Center Parcs, Waterpret op Center Parcs

Center Parcs: Waanzinnige woensdag

Super actie! Elke woensdag kan u een verblijf boeken tegen uitzonderlijke prijzen! Boek direct, want op=op tijdens de waanzinnige woensdag.

Info & boeken
 

Boek op woensdag voordelig een cottage bij Center Parcs

De waanzinnige woensdag is uitermate geschikt om lekker voordelig een verblijf te scoren bij Center Parcs of u nu een weekend-, midweek of week boekt. De prijzen voor de cottages zijn lekker laag. Natuurlijk kan u gebruik maken van het subtropisch zwembad, wandelen in de schitterende natuur en relaxen in uw sfeervolle cottages. Alle parken zijn doorgaans te boeken, dus niet alleen de Nederlandse parken, maar ook de Belgische, Duitse en Franse parken.

Interesse? Kijk dan op de speciale ‘Woensdag actiepagina’ van Center Parcs. Boek snel en voordelig een fijne cottage.

Waanzinnige woensdag actievoorwaarden

Waanzinnige woensdag bij Center ParcsElke woensdag heeft u keuze uit een ruim assortiment comfortabele cottages, die boekbaar zijn voor week-, weekend- en midweek. Wel gelden er een aantal voorwaarden: het is een online actie, boeken kan alleen via internet. De actie vind alleen plaats op woensdag van 12:00 – 24:00 en er zijn een beperkt aantal cottages beschikbaar. De prijs is exclusief €29,50 reserveringskosten per boeking, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Interesse? Kijk dan op de speciale ‘Woensdag actiepagina’ van Center Parcs.

Blijf op de hoogte van alle Center Parcs kortingsacties

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele kortingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele korting bij Center Parcs te missen!