Welke vakantieparken zijn open? Update – 18 december

Onderstaande tekst is niet actueel na de persconferentie van 18-12-2021 en wordt zo snel mogelijk bijgewerkt. Lees eventueel: Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

Het coronavirus laait helaas weer op en om het coronavirus weer onder controle te krijgen, zijn de regels flink aangescherpt. Maar wat betekent dit voor uw vakantie op een vakantiepark? Nagenoeg alle vakantieparken in Nederland zijn open en bent u van harte welkom, ook zijn bijna alle voorzieningen toegankelijk voor gasten. Uiteraard worden de RIVM richtlijnen nageleefd. We zetten het voor u op een rijtje.

De vakantieparken zijn geopend!

Vanaf 14 december zitten we in een strenge lockdown! Maar veel vakantieparken zijn wel open en bent u van harte welkom, om te genieten van de natuur, de ruimte en de rust op en rondom de vakantieparken. Bovendien zijn veel voorzieningen op de vakantieparken open. De zwembaden, de binnenspeeltuinen en de horeca is wel gesloten, maar u kunt wel gebruik maken van de afhaal- en bezorg mogelijkheid.

U bent op alle vakantieparken van harte welkom, om te genieten van de natuur, de ruimte en de rust op en rondom de vakantieparken.

Is een mondkapje verplicht op een vakantiepark?

De meeste vakantieparken vragen dringend om een mondkapje te dragen in alle publieke binnenruimtes. We raden u dan ook aan om ten alle tijden een mondkapje bij u te dragen. Voor de juiste en actuele informatie wat betreft mondkapjes, verwijzen we u door naar de speciale coronapagina’s van de vakantiepark organisaties.

Met hoeveel mensen mag u in een vakantiebungalow verblijven?

Een reisgezelschap dat als één huishouden vakantie wil vieren is van harte welkom op alle vakantieparken. Daarnaast mag u in Nederland met maximaal 1 persoon uit een ander huishouden in 1 woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Landal Greenparks: Corona update

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen biedt Landal de faciliteiten en activiteiten aan op de Nederlandse parken, in een aangepaste vorm. Op de parken is er een entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regelt u inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en kunt u knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond uw bungalow te gebruiken.

Landal GreenParks heeft i.v.m het coronavirus flexibele boekingsvoorwaarden. U kunt zelfs tot 1 dag voor aankomst omboeken! Lees hier alles over deze flexibele boekingsvoorwaarden.

Roompot vakanties: Corona update

Alle Roompot vakantieparken zijn geopend en diverse faciliteiten en activiteiten zijn toegankelijk. Helaas zijn de zwembaden, terrassen en horecafaciliteiten gesloten. Voor alle maatregelen die Roompot heeft genomen die nodig zijn voor de 1,5 meter samenleving kunt u kijken op de: safe stay pagina.

Roompot vakantie biedt i.v.m het coronavirus een aantal zekerheden aan hun gasten. Lees hier alles over deze zekerheden.

Center Parcs: Corona update

Alle Nederlandse Center Parcs parken zijn geopend! Uiteraard hanteert Center Parcs ook de RIVM richtlijnen en flexibele boekingsvoorwaarden. Want als u nu boekt dan kunt u tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t/m 30/09/2021.

Ook Center Parcs heeft i.v.m het coronavirus de voorwaarden voor het omboeken aangepast. Boekt u nu een vakantie, dan kunt u altijd gratis omboeken naar een ander verblijf t/m 30/09/2021.

TopParken: Corona update

Alle TopParken zijn geopend! De horeca, de binnenspeeltuinen en de zwembaden zijn gesloten, de speeltuinen zijn wel toegankelijk. Alle TopParken zijn ruim opgezet en nagenoeg alle vakantiebungalows beschikken over een ruime tuin.

RCN: Corona update

Alle Nederlandse RCN vakantieparken zijn geopend! De zwembaden en ook de horeca is voorlopig gesloten. Ook op alle RCN vakantieparken worden de RIVM richtlijnen streng nageleefd.

Molecaten: Corona update

Op alle Molecaten vakantieparken bent u welkom. De zwembaden, de binnenspeeltuinen en de diverse horeca voorzieningen zijn gesloten. Voor het laatste nieuws over het coronavirus bij Molecaten, verwijzen we u naar de corona pagina van Molecaten.

DroomParken: Corona update

Alle Droomparken zijn open en u bent van harte welkom om lekker van de natuur te genieten. De zwembaden, binnenspeeltuinen en de diverse horeca voorzieningen zijn wel gesloten.

Overige vakantieparken

Naast de bovenstaande vakantieorganisaties zijn er in Nederland ook een groot aantal individuele vakantieparken. Ook deze vakantieparken zijn (weer) open en hebben uiteraard maatregelen genomen.

Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIMV ook op de vakantieparken. Dit voor uw veiligheid en dat van de medewerkers van de vakantieparken.

We updaten bovenstaande gegevens elke dag! Maar we raden u altijd aan om voor de laatste actuele ontwikkelingen, altijd de vakantiepark organisatie waar u wil boeken of gaat boeken te raadplegen.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.