Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

Wat betekend de laatste Corona persconferentie (18-12-2021) voor uw vakantie op en vakantiepark Nederland? Zijn alle vakantieparken nu open? Hoe zit het met de voorzieningen en hoe gaan vakantieparken om met annuleringen? Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over uw boeking verwijzen we u naar de speciale pagina’s van de vakantiepark ketens over het coronavirus.

De vakantieparken in Nederland zijn open

Het coronavirus laait weer op en om het coronavirus weer onder controle te krijgen, zijn de regels weer aangescherpt. Maar wat betekent dit voor uw vakantie op een vakantiepark? Nagenoeg alle vakantieparken in Nederland zijn open en bent u van harte welkom, om te genieten van de rust en de natuur rondom de vakantieparken. De eet- en drinkgelegenheden, de indoorspeeltuinen, recreatieve binnen faciliteiten, bowling, wellness en de zwembaden zijn dicht. Bezorging en afhalen van uw maaltijd is wel mogelijk. Alle buitenactiviteiten zoals fietsen en minigolf zijn wel mogelijk. Allevakantieparken in Nederland vindt u hier!

De vakantieparken in België zijn geopend

De vakantieparken in België zijn ook geopend. Hier kunt u lezen welke maatregelen er gelden in België: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/.De sauna en wellness faciliteiten, de binnen (sport)activiteiten, de restaurants en terrassen zijn open tot 23:00 uur. Gasten mogen met maximaal 6 personen aan één tafel zitten. De indoorspeeltuinen en de binnenzwembaden zijn gesloten.

Overweegt u een vakantiepark in België te boeken,Allevakantieparken in België vindt u hier! Lees ook Nederlandwereldwijd.nl/landen/belgie/reizen/reisadvies.

De vakantieparken in Duitsland zijn geopend

De vakantieparken in Duitsland zijn geopend. Overweegt u een vakantiepark in Duitsland te boeken, dan verwijzen wij u naar Nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & Boeken

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Zou het wijzigen duurder uitvallen, dan wordt alleen het verschil verrekend.

Info & Boeken

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.