Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

Vanaf 25 februari 2022 gelden er bijna geen corona maatregelen meer in Nederland. Uiteraard blijft wel de regel: Bij klachten blijft u thuis en laat u testen.

De vakantieparken in Nederland zijn open

Alle vakantieparken in Nederland zijn open en bent u van harte welkom, om te genieten van uw vakantie. Allevakantieparken in Nederland vindt u hier!

De vakantieparken in België zijn geopend

De vakantieparken in België zijn ook geopend. Hier kunt u lezen welke maatregelen er gelden in België: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/.

→ Overweegt u een vakantiepark in België te boeken,Allevakantieparken in België vindt u hier! Lees ook Nederlandwereldwijd.nl/landen/belgie/reizen/reisadvies.

De vakantieparken in Duitsland zijn geopend

De vakantieparken in Duitsland zijn geopend. Overweegt u een vakantiepark in Duitsland te boeken, dan verwijzen wij u naar Nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Zou het wijzigen duurder uitvallen, dan wordt alleen het verschil verrekend.

Info & Boeken

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.