Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

De Corona besmettingen lopen in Nederland en ook in de omliggende landen weer op. Helaas zijn hierdoor weer maatregelen nodig om het coronavirus weer onder controle te krijgen. Deze ingrijpende maatregelen treffen niet alleen het dagelijks leven alsook uw vakantieplannen. Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus, maar alle vakantieparken hebben maatregelen getroffen en worden op alle vakantieparken de richtlijnen van het RIVM streng nageleefd. Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over uw boeking verwijzen we u naar de speciale pagina’s over het coronavirus.

U bent op alle vakantieparken van harte welkom, om te genieten van de natuur, de ruimte en de rust op en rondom de vakantieparken.

Corona: De vakantieparken zijn open. Update 23 maart!

Het coronavirus laait weer op en om het coronavirus weer onder controle te krijgen, zijn de regels weer aangescherpt. Maar wat betekent dit voor uw vakantie op een vakantiepark? Nagenoeg alle vakantieparken in Nederland zijn open en bent u van harte welkom, om te genieten van de rust en de natuur rondom de vakantieparken. Wel zijn de eet- en drinkgelegenheden, de indoorspeeltuinen en de zwembaden dicht. Bezorging en afhaal van uw maaltijd is wel mogelijk. We zetten de laatste ontwikkelingen op een rijtje. Lees: Corona maatregelen op de vakantieparken

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & Boeken

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Zou het wijzigen duurder uitvallen, dan wordt alleen het verschil verrekend.

Info & Boeken

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.