Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

De Corona besmettingen lopen in Nederland en ook in de omliggende landen weer op. Helaas zijn hierdoor weer maatregelen nodig om het coronavirus weer onder controle te krijgen. Deze ingrijpende maatregelen treffen niet alleen het dagelijks leven alsook uw vakantieplannen. Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus, maar alle vakantieparken hebben maatregelen getroffen en worden op alle vakantieparken de richtlijnen van het RIVM streng nageleefd. Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over uw boeking verwijzen we u naar de speciale pagina’s over het coronavirus.

Corona: Alle vakantieparken zijn open. Update 14 oktober!

Het coronavirus laait weer op en om het coronavirus weer onder controle te krijgen, worden de regels weer aangescherpt. Vanaf 14 oktober gelden er weer nieuwe en strengere regels. Maar wat betekent dit voor uw vakantie op een vakantiepark? Nagenoeg alle vakantieparken zijn open en ook de meeste voorzieningen zijn geopend. Alleen zijn alle eet- en drinkgelegenheden op de Nederlandse vakantieparken voor twee weken dicht. Bezorging van uw maaltijd is wel mogelijk en ook de snackbars zijn geopend. We zetten de laatste ontwikkelingen op een rijtje. Lees: Zijn de vakantieparken geopend en wat is er mogelijk!

Goed om te weten!

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & boeken
 

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Zou het wijzigen duurder uitvallen, dan wordt alleen het verschil verrekend.

Info & boeken