Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

De Corona besmettingen blijven dalen! Hierdoor kan Nederland weer langzaam van het slot en worden regels versoepeld! Maar wat betekend dit als u op vakantie gaat in Nederland? Zijn alle vakantieparken nu open? Hoe zit het met de voorzieningen en hoe gaan vakantieparken om met annuleringen? We zetten het voor u op een rijtje. Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over uw boeking verwijzen we u naar de speciale pagina’s over het coronavirus.

De vakantieparken in Nederland zijn open. Update 5 juni!

Alle vakantieparken zijn geopend, maar er gelden wel nog regels en worden ook de veiligheid- en hygiënemaatregelen streng nageleefd! Zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. We zetten de laatste ontwikkelingen op een rijtje. Lees: Corona maatregelen op de vakantieparken in Nederland

De vakantieparken in Duitsland zijn weer geopend

Als gast heeft u wel een negatieve PCR-test, een PoC-sneltest, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u al eerder corona heeft gehad nodig. Tijdens uw verblijf moet u als gast wel de Covid-19 test herhalen. Hoe vaak u deze moet herhalen verschilt per deelstaat. Voor alle geldende Corona maatregelen per deelstaat, verwijzen wij u naar Tourismus-wegweiser.de. Reist u naar Duitsland, dan moet u zich online registreren op Einreiseanmeldung.de. Na terugkomst in Nederland hoeft u niet meer in quarantaine.

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & Boeken

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Zou het wijzigen duurder uitvallen, dan wordt alleen het verschil verrekend.

Info & Boeken

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.