Hoe gaan vakantieparken om met het Coronavirus?

Wereldwijd zijn er ingrijpende maatregelen genomen om het Coronavirus te bestrijden. Deze ingrijpende maatregelen treffen niet alleen het dagelijks leven alsook uw vakantieplannen. Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus, maar alle vakantieparken hebben maatregelen getroffen en worden op alle vakantieparken de richtlijnen van het RIVM streng nageleefd. Voor alle actuele ontwikkelingen en vragen over uw boeking verwijzen we u naar de speciale pagina’s over het Coronavirus.

Corona: Alle vakantieparken zijn weer open! Update 30 juli!

Het Coronavirus is onder controle en Nederland gaat langzaam van het slot en worden regels versoepeld. Dit betekent dat we ook weer op vakantie kunnen. Maar welke vakantieparken zijn open? Of wanneer gaan ze weer helemaal open? Hoe zit het met de voorzieningen en hoe gaan parken om met annuleringen? We zetten de laatste ontwikkelingen voor u op een rijtje. Lees: Welke vakantieparken zijn open en wat is er allemaal mogelijk!

Goed om te weten!

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & boeken
 

Gratis wijzigen bij Roompot en betalen in termijnen

Bij Roompot Vakanties kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Zou het wijzigen iets duurder uitvallen, dan wordt alleen het verschil verrekend. Bovendien kunt u betalen in termijnen.

Info & boeken