Tip: hondenbungalow van Landal Coldenhove

Bij uw aankomst in uw hondenbungalow op Landal Coldenhove verdwijnt alle stress. De groene omgeving en de mooie opzet van het park werken meteen ontspannend!

Deze 6-persoons hondenbungalow op Landal Coldenhove ligt prachtig in het groen, waar u geniet van veel rust en privacy. Dankzij de omheining van 120 cm hoog kan uw hond veilig naar buiten, terwijl u ontspant op het terras. Ook het interieur is sfeervol en comfortabel. Alle gemakken van thuis vindt u hier op uw vakantieadres terug: een ruime woonkamer met flatscreen-tv, open keuken met moderne apparatuur en een compleet keukeninventaris en uitstekend sanitair. Uw hond wordt verrast met een welkomstpakket. Ook een hondenmand, bench en voer- en drinkbak zijn aanwezig. Op het Landal park is eveneens een hondendouche.

U kunt hier genieten van:

  • Vrijstaande en rustig gelegen hondenbungalow
  • Omheinde tuin met terras en terrasmeubilair
  • Hondendouche op het vakantiepark
  • Overdekt zwembad en indoor speelparadijs
  • Ligging in de natuur van de Veluwe

Zin in een uitstapje naar de Veluwe met de hele familie, inclusief de hond? Dan is Landal Coldenhove in Eerbeek een topbestemming. Hier kunt u zalig wandelen en fietsen in de omgeving. Op het park zijn echter ook volop recreatievoorzieningen aanwezig, waaronder: een zwembad met waterattracties, speeltuinen, indoor speeltuin, sportvoorzieningen, klimwand, fietsverhuur, gamehal, interactieve voetbalmuur, adventure golf en uitstekende horecagelegenheden.

BOEK DEZE 6-PERS. HONDENBUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.