Sprookjesachtig slapen in een Efteling huisje

De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland. Het is daarom bijna ondoenlijk om alle attracties in een dag te bezoeken en te beleven. Maar wist u dat u nabij de Efteling kunt overnachten? Hierbij heeft u keuze uit diverse Efteling huisjes op vakantiepark Bosrijk en het nieuwe vakantiepark Loonsche Land, alle twee gelegen pal en nabij de Efteling. Leuk om te weten: als u verblijft in een Efteling huisje, dan zijn bijaankomst de bedden opgemaakt en krijgt u onbeperkt toegang tot de Efteling.

Op Efteling Bosrijk en Loonsche Land wandelt u een bijzondere sprookjeswereld binnen. Tip: maak gebruik van een Efteling last minute!

Dorpshuysen: Gezelligheid rondom het dorpsplein

Deze Efteling huisjes liggen aan een gezellig dorpsplein en vlakbij alle voorzieningen zoals het restaurant, receptie en het binnenzwembad. De Dorpshuysen zijn geschakeld, hebben een schilderachtige uitstraling en lijken net als de Boshuizen, zo uit het sprookjesverhaal van Klaas Vaak te komen. De begane grond bevat een woonkamer, terras, keuken, 2-persoons slaapkamer, badkamer en apart toilet. Eén verdieping hoger zijn de overige drie slaapkamers gelegen net als een badkamer met toilet. Geschikt voor 6 tot 8 personen.

Reserveer hier een van de gezellige Dorpshuysen

Veblijft in een Bos Hut op Loonsche Land

Dichterbij de natuur kunt u niet komen in deze knusse houten hutten. De vakantiehutten bieden plek aan 6 personen en zijn ingericht met natuurlijke materialen. Er is één kleine badkamer met douche, een toilet, een woonkamer/keuken en zijn er twee slaapkamers. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Gelegen aan de rand van Loonsche Land, tegen de bosrand aan. Hierdoor heerlijk rustig en wandelt u zo de bossen in. Wandelen en kinderen kunnen spelen.

Meer vakantieparken nabij de Efteling

Interesse in een ander vakantiepark nabij de Efteling? Kijk dan bij de selectie van vakantieparken rondom Kaatsheuvel. Niets gevonden? Kijk dan eens op Lekkerwegtips.nl. Met Efteling arrangementen en aanbiedingen van het originele Efteling Hotel en van hotels nabij de Efteling.