Sprookjesachtig slapen in een Efteling huisje

De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland. Het is daarom bijna ondoenlijk om alle attracties in een dag te bezoeken en te beleven. Maar wist u dat u nabij de Efteling kunt overnachten? Hierbij heeft u keuze uit diverse Efteling huisjes op vakantiepark Bosrijk en het nieuwe vakantiepark Loonsche Land, alle twee gelegen pal en nabij de Efteling. Leuk om te weten: als u verblijft in een Efteling huisje, dan zijn bijaankomst de bedden opgemaakt en krijgt u onbeperkt toegang tot de Efteling.

Op Efteling Bosrijk en Loonsche Land, stapt u een bijzondere sprookjeswereld binnen. Tip: maak gebruik van een Efteling last minute!

 

Dorpshuysen - rond een dorpsplein

Deze Efteling huisjes liggen aan een gezellig dorpsplein en vlakbij alle voorzieningen zoals het restaurant, receptie en het binnenzwembad. De Dorpshuysen zijn geschakeld, hebben een schilderachtige uitstraling en lijken net als de Boshuizen, zo uit het sprookjesverhaal van Klaas Vaak te komen. De begane grond bevat een woonkamer, terras, keuken, 2-persoons slaapkamer, badkamer en apart toilet. Eén verdieping hoger zijn de overige drie slaapkamers gelegen net als een badkamer met toilet. Geschikt voor 6 tot 8 personen.

Reserveer een van de Dorpshuysen
 

Landhuys appartementen

De ‘Landhuys’ appartementen zijn rustig gelegen en geven een schitterend uitzicht over de golfbaan. Ook deze appartementen zijn compleet in de Efteling stijl aangekleed. Tot in het kleinste detail. De appartementen zijn geschikt tot 4 personen en voorzien van een woon/slaapkamer, een badkamer, toilet, een keuken zonder kookfaciliteiten, maar inclusief koelkast en magnetron en een slaapkamer. Op zoek naar een adresje, waar u na een dagje Efteling tot rust kunt komen, dan zijn deze appartementen perfect.

Reserveer een Landhuys appartement
 

Meer vakantieparken nabij de Efteling

Interesse in een ander vakantiepark nabij de Efteling? Kijk dan bij de selectie van vakantieparken rondom Kaatsheuvel. Niets gevonden? Kijk dan eens op Lekkerwegtips.nl. Met Efteling arrangementen en aanbiedingen van het originele Efteling Hotel en van hotels nabij de Efteling.