Sprookjesachtig slapen in een Efteling huisje

De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland. Het is daarom bijna ondoenlijk om alle attracties in een dag te bezoeken en te beleven. Maar wist u dat u nabij de Efteling kunt overnachten? Hierbij heeft u keuze uit diverse Efteling huisjes op vakantiepark Bosrijk en het nieuwe vakantiepark Loonsche Land, alle twee gelegen pal en nabij de Efteling. Leuk om te weten: als u verblijft in een Efteling huisje, dan zijn bijaankomst de bedden opgemaakt en krijgt u onbeperkt toegang tot de Efteling.

Op Efteling Bosrijk en Loonsche Land wandelt u een bijzondere sprookjeswereld binnen. Tip: maak gebruik van een Efteling last minute!

Efteling huisjes: De Boshuyzen

Zoals de naam al aangeeft, liggen deze Efteling huisjes in een bosrijke en groene omgeving. De Efteling huisjes zijn vrijstaand, luxe ingericht en lijken zo uit een sprookjesboek te komen. Op de begane grond is een woonkamer, een keuken en een eet- en zithoek met toegang tot het terras en een 2-persoons slaapkamer met badkamer en apart toilet. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping net als een badkamer en apart toilet.

Dorpshuysen: Gezelligheid rondom het dorpsplein

Deze Efteling huisjes liggen aan een gezellig dorpsplein en vlakbij alle voorzieningen zoals het restaurant, receptie en het binnenzwembad. De Dorpshuysen zijn geschakeld, hebben een schilderachtige uitstraling en lijken net als de Boshuizen, zo uit het sprookjesverhaal van Klaas Vaak te komen. De begane grond bevat een woonkamer, terras, keuken, 2-persoons slaapkamer, badkamer en apart toilet. Eén verdieping hoger zijn de overige drie slaapkamers gelegen net als een badkamer met toilet. Geschikt voor 6 tot 8 personen.

Reserveer hier een van de gezellige Dorpshuysen

Poorthuys appartementen

De ‘Poorthuys’ appartementen zijn luxe appartementen, die gelegen zijn in het centrale Poorthuys. De appartementen zijn gelijkvloers en heeft de woon-slaapkamer een zitgelegenheid met televisie en eettafel. Er is een klein keukentje zonder kookfaciliteiten aanwezig. Wel is er een koelkast en magnetron. De Poorthuys appartementen zijn geschikt tot 4 personen en zijn geheel in stijl van de Efteling, die op slechts 10 wandelminuten ligt.

Veblijft in een Bos Hut op Loonsche Land

Dichterbij de natuur kunt u niet komen in deze knusse houten hutten. De vakantiehutten bieden plek aan 6 personen en zijn ingericht met natuurlijke materialen. Er is één kleine badkamer met douche, een toilet, een woonkamer/keuken en zijn er twee slaapkamers. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Gelegen aan de rand van Loonsche Land, tegen de bosrand aan. Hierdoor heerlijk rustig en wandelt u zo de bossen in. Wandelen en kinderen kunnen spelen.

Landhuys appartementen

De ‘Landhuys’ appartementen zijn rustig gelegen en geven een schitterend uitzicht over de golfbaan. Ook deze appartementen zijn compleet in de Efteling stijl aangekleed. Tot in het kleinste detail. De appartementen zijn geschikt tot 4 personen en voorzien van een woon/slaapkamer, een badkamer, toilet, een keuken zonder kookfaciliteiten, maar inclusief koelkast en magnetron en een slaapkamer. Op zoek naar een adresje, waar u na een dagje Efteling tot rust kunt komen, dan zijn deze appartementen perfect.

Meer vakantieparken nabij de Efteling

Interesse in een ander vakantiepark nabij de Efteling? Kijk dan bij de selectie van vakantieparken rondom Kaatsheuvel. Niets gevonden? Kijk dan eens op Lekkerwegtips.nl. Met Efteling arrangementen en aanbiedingen van het originele Efteling Hotel en van hotels nabij de Efteling.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.