Het zwembad van Hof van Saksen = Wow!

Hof van Saksen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire vakantieparken in Nederland! Dit succes heeft Hof van Saksen mede te danken aan de drie fantastische indoor waterglijbanen: de Bombo, de Intenso en de Presto. Alle drie de glijbanen zijn uniek en staan garant voor heel veel water- en roetsj pret! Maar dit is nog niet alles! Het zwembad op Hof van Saksen heeft nog veel meer te bieden!

Het zwembad van Hof van Saksen heeft drie zwembaden, waaronder een peuterbad, een groot wedstrijdbad om baantjes te trekken, twee bubbelbaden en een wildwaterbaan. 

Goed vasthouden is ons advies, want uw snelheid is zo hoog dat u er zo uit geslingerd kunt worden!

De Intenso: Een gaaf glijavontuur voor met z’n 2

Bij de Intenso neemt u plaats in een tweepersoons glijband, waarna u met een hoge snelheid naar beneden zoeft. Snelheden van 30 kilometer per uur zijn prima haalbaar! Natuurlijk suist u niet kaarsrecht naar beneden, de Intenso heeft ook een aantal bochten, die uw glijavontuur nog gaver maken en op het eind staat u een flinke plons water te wachten! Leuk om te melden: u kunt zelf de lichteffecten kiezen en hoe zwaarder de twee mensen in de glijband, des te harder zoeft u naar beneden.

De Saltato is een supergave beleving!

De Saltato is de langste trechterglijbaan ter wereld en een supergave beleving voor waaghalzen. In deze 195 meter lange waterglijbaan met vier trechters glijdt u op een 2-persoonsband heen en weer naar beneden. Het eerste deel is rustig, dan golvend en vervolgens belandt u met een donderend geraas in de volgende trechter. De spectaculaire lichteffecten, die u zelf kunt kiezen, maken de ervaring compleet. Met wie durft u dit glij avontuur aan?

Wilt u ook genieten van al dit moois? Boek dan hier een verblijf op Hof van Saksen.