Het zwembad van Hof van Saksen = Wow!

Hof van Saksen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire vakantieparken in Nederland! Dit succes heeft Hof van Saksen mede te danken aan de vijf fantastische indoor waterglijbanen: de Bombo, de Intenso, de Presto, de Saltato en de Subito. Alle vijf de glijbanen zijn uniek en staan garant voor heel veel water- en roetsj pret! Maar dit is nog niet alles! Het zwembad op Hof van Saksen heeft nog veel meer te bieden!

Het zwembad van Hof van Saksen heeft drie zwembaden, waaronder een peuterbad, een groot wedstrijdbad om baantjes te trekken, twee bubbelbaden en een wildwaterbaan. 

De Bombo: De allergrootste bandenslide ter wereld

De Bombo is echt gááf en de allergrootste bandenslide ter wereld! Hier suist u met zijn tweetjes of met vier in volle vaart naar beneden, in een grote 4-persoons band! De eerste 10 meter zijn nog vrij rustig, maar daarna volgt er een spectaculaire vrije val van wel 10 meter en belandt u in een enorme trechter en zoeft u met hoge snelheid van links naar rechts door de trechter naar beneden. Echt supergaaf! De totale lengte van deze glijbaan op Hof van Saksen is maar liefst 129,1 meter.

De Intenso: Een gaaf glijavontuur voor met z’n 2

Bij de Intenso neemt u plaats in een tweepersoons glijband, waarna u met een hoge snelheid naar beneden zoeft. Snelheden van 30 kilometer per uur zijn prima haalbaar! Natuurlijk suist u niet kaarsrecht naar beneden, de Intenso heeft ook een aantal bochten, die uw glijavontuur nog gaver maken en op het eind staat u een flinke plons water te wachten! Leuk om te melden: u kunt zelf de lichteffecten kiezen en hoe zwaarder de twee mensen in de glijband, des te harder zoeft u naar beneden.

De Presto: Een supersteile speedslide

Daarnaast is er ook nog de waterglijbaan ‘Presto’ – wat een Italiaanse muzieknaam is voor snel! En snel is de Presto, want u suis met een snelheid van 60 kilometer per uur naar beneden! Waar u bij de Bombo en de Intenso plaats moet nemen op een band, zoeft u in de Presto op uw rug naar beneden. De totale lengte van deze waterglijbaan is 115 meter en als u op het einde bent bijgekomen, van de hoge snelheid, waarmee u naar beneden bent gesuisd kunt u ook direct zien of u het baanrecord heeft verbroken. 

De Saltato is een supergave beleving!

De Saltato is de langste trechterglijbaan ter wereld en een supergave beleving voor waaghalzen. In deze 195 meter lange waterglijbaan met vier trechters glijdt u op een 2-persoonsband heen en weer naar beneden. Het eerste deel is rustig, dan golvend en vervolgens belandt u met een donderend geraas in de volgende trechter. De spectaculaire lichteffecten, die u zelf kunt kiezen, maken de ervaring compleet. Met wie durft u dit glij avontuur aan?

De Subito: Glijden onder de sterren

De allernieuwste waterglijbaan is de Subito. In deze waterglijbaan zoef je op een glijband door een buis met lichteffecten, die je naar een prachtige tussenstop stuurt. Tijdens deze tussenstop tol je een paar keer rond onder een schitterende sterrenhemel. Daarna zoef je verder via een smalle doorgang naar het tweede enerverende deel van de glijbaan, waarna je uiteindelijk in het eindbad plonst.

Nog veel meer zwempret op Hof van Saksen!

Naast deze vijf spectaculaire waterglijbanen kunt u op Hof van Saksen ook prima zwemmen in het moderne zwemparadijs. Hier wel geen tropische beplanting, maar een strak vorm gegeven zwembad, met een groot wedstrijdbad om baantjes te trekken en om met onderwaterscooters te duiken. Ook is er een zwembad om te spelen, is er een peuterbad met diverse waterattracties en zijn er twee grote bubbelbaden. Daarnaast is er buiten ook nog een wildwaterbaan van 107 meter. Oftewel zwemmen op Hof van Saksen is geen probleem!

Bekijk ook onze Youtube video over de 4 indoor waterglijbanen op Hof van Saksen

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.