Het zwembad van Hof van Saksen = Wow!

Hof van Saksen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire vakantieparken in Nederland! Dit succes heeft Hof van Saksen mede te danken aan de drie fantastische indoor waterglijbanen: de Bombo, de Intenso en de Presto. Alle drie de glijbanen zijn uniek en staan garant voor heel veel water- en roetsj pret! Maar dit is nog niet alles! Het zwembad op Hof van Saksen heeft nog veel meer te bieden!

Het zwembad van Hof van Saksen heeft drie zwembaden, waaronder een peuterbad, een groot wedstrijdbad om baantjes te trekken, twee bubbelbaden en een wildwaterbaan. 

Tip! Hof van Saksen heeft ook doorlopend aanbiedingen – bekijk hier deze aanbiedingen!

 
Goed vasthouden is ons advies, want uw snelheid is zo hoog dat u er zo uit geslingerd kunt worden!

De Intenso - een gaaf glijavontuur voor met z'n 2

Bij de Intenso neemt u plaats in een tweepersoons glijband, waarna u met een hoge snelheid naar beneden zoeft. Snelheden van 30 kilometer per uur zijn prima haalbaar! Natuurlijk suist u niet kaarsrecht naar beneden, de Intenso heeft ook een aantal bochten, die uw glijavontuur nog gaver maken en op het eind staat u een flinke plons water te wachten! Leuk om te melden: u kunt zelf de lichteffecten kiezen en hoe zwaarder de twee mensen in de glijband, des te harder zoeft u naar beneden.

Wilt u een indruk van de Intenso? Bekijk dan hier de video van de Intenso

 

Nog veel meer zwempret op Hof van Saksen

Naast deze drie spectaculaire waterglijbanen kunt u op Hof van Saksen ook prima zwemmen in het moderne zwemparadijs. Hier wel geen tropische beplanting, maar een strak vorm gegeven zwembad, met een groot wedstrijdbad om baantjes te trekken en om met onderwaterscooters te duiken. Ook is er een zwembad om te spelen, is er een peuterbad met diverse waterattracties en zijn er twee grote bubbelbaden. Daarnaast is er ook nog een wildwaterbaan. Oftewel zwemmen op Hof van Saksen is geen probleem!

Wilt u ook genieten van al dit moois? Boek dan hier een verblijf op Hof van Saksen.
Let op: De minimale lengte om van de glijbanen gebruik te maken is 120 cm.