Altijd online, ook op vakantie op een vakantiepark

Een goede WiFi-verbinding is voor de meeste mensen vanzelf sprekend! Dus ook als u op vakantie gaat, vinden we een goede WiFi-verbinding belangrijk! Zeker als uw kinderen meegaan, deze willen immers, het liefst 24 uur online zijn! Om appjes te verzenden, TikTok en Youtube te kijken. Maar ook voor u is een WiFi-verbinding fijn. Want u heeft vakantie en dus alle tijd om uw favoriete films en/of series te kijken, het nieuws te volgen en ook vrienden en familie vinden het vaak leuk, als er regelmatig vakantiefoto’s en -filmpjes worden gedeeld.

  • Bekijk hieronder het overzicht waarop u kunt zien op welke vakantieparken u (gratis) kunt internetten.

Bij Landal kunt u altijd internetten

Bij Landal kunt u op nagenoeg alle parken gebruik maken van wifi. Per park zitten hier wel wat verschillen in en in een enkele keer is het tegen betaling. Maar bij de meeste Landal parken, is het internet gratis en dan met name in en rondom het centrumgebouw of in het restaurant. Boekt u een luxe of extra luxe bungalow? Dan is de wifi in uw bungalow gratis! Landal heeft gezien dat het voor veel gasten belangrijk is, om online te zijn. Niet alleen voor ontspanning maar er zijn ook gasten die voor hun werk online bereikbaar moeten blijven.

Gratis wifi op de meeste Roompot parken

Op de meeste Roompot vakantieparken kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van gratis internet. Zowel in en rondom het centrumgebouw als ook in uw bungalow. Roompot maakt hierbij geen onderscheid tussen luxe of een comfort bungalow. De wifi-code staat in de meeste gevallen op een keukenkastje in uw bungalow. Wilt u zeker weten of uw gratis internet heeft tijdens uw vakantie, aangezien dit kan verschillen per Roompot park. Kijk dan bij faciliteiten op de pagina van uw gekozen Roompot vakantiepark en bij de kenmerken op de pagina van de vakantiebungalows.

Onbeperkt wifi plezier bij Center Parcs

In alle cottages en het Market Dome van alle Center Parcs parken in Nederland, België en Duitsland. Kunt u gebruik maken van gratis wifi! Op de zes Franse Center Parcs parken heeft u gratis wifi in de VIP- en Exclusive cottages. Boekt u een ander cottagetype in Frankrijk, koop dan de wifi familiekaart. Wilt u een filmpje kijken of u moet grote databestanden verzenden? In alle bijzondere, VIP- en exclusive cottages en appartementen in Nederland, België en Duitsland, kunt u gratis gebruik maken van streaming wifi.

Gratis wifi op alle Topparken

Topparken beschikt over 15 fijne vakantieparken, die alle 15  gratis internet aanbieden. Dus het maakt niet uit welk Toppark u boekt. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Kiest u voor een Toppark in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg of Noord-Brabant? De voorzieningen verschillen wel per park alsook de ligging. Ook niet alle Topparken beschikken over een binnenzwembad. We raden u aan om gebruik te maken van de filter optie, zodat u direct kunt zien over welke voorzieningen de Topparken beschikt. 

Gratis internet op alle Nederlandse en Franse RCN parken

Ook op alle RCN vakantieparken in Nederland en Frankrijk kunt u als gast gratis gebruik maken van wifi! U heeft zowel in uw bungalow als rondom het hoofdgebouw bereik. Het wifi-netwerk wordt goed onderhouden. Maar bij grote drukte, zeker in de avond uren kan het internet minder snel zijn, aangezien veel gasten dan gebruikmaken van internet. Goed om te weten: Het wifi netwerk op de RCN parken is geschikt om berichtjes te sturen en te ontvangen en om informatie op te zoeken. Het is minder geschikt voor het kijken van films.

Nog meer vakantieparken met (gratis) wifi

Naast de grote bovengenoemde vakantiepark organisaties, zijn er ook veel vakantieparken die niet tot een vakantiepark organisatie behoren. Ook op deze vakantieparken kunt u in veel gevallen gratis internetten. U vindt deze individuele vakantieparken in ons zoekfilter. Heeft u een geschikt vakantiepark gevonden, dan kunt u op de website vaak lezen of wifi gratis is.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.