Safari Resort Beekse Bergen

Op safari, speel een partijtje bowling, of doe juist even helemaal niets en ontspan op het terras van uw luxe lodge of safaritent met uitzicht op de savannen, bomvol met wilde dieren: giraffen, leeuwen en zebra’s. Een unieke ervaring voor het hele gezin!

 • Met gratis toegang tot Safari- en Speelland Beekse Bergen
 • Binnenzwembad met leuke waterspeeltuin in safari-sfeer
 • Unieke accommodaties en slaapt u ook echt tussen de wilde dieren

Boek Safari Resort Beekse Bergen direct bij Libema:

Safari Resort Beekse Bergen

Slapen tussen de giraffen, leeuwen, struisvogels en dromedarissen? Dat kan op Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Wanneer u ’s morgens wakker wordt, kijkt u vanuit uw lodge of safaritent uit over de savanne met wilde dieren. Supergaaf en bijzonder! Maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Wat dacht u van een dagje Efteling, wandelen op de Loonse- en Drunense duinen en ontdek het prachtige Brabantse platteland op de fiets via de talrijke fietsroutes, die u naar de mooiste plekjes van Brabant brengen.

Op Safari Resort Beekse Bergen waant u zich echt in Afrika

Wow, wat is dit een bijzonder vakantiepark! Zodra u Safari Resort Beekse Bergen betreedt, waant u zich echt in Afrika. De luxe lodges en safaritenten, die rondom de savanne liggen – waar ook echte wilde dieren als giraffen, struisvogels, dromedarissen en watusi runderen rondlopen, vormen samen een gezellig Afrikaans dorp. De luxe lodges, die uiteraard geheel in Afrikaanse stijl zijn ingericht, beschikken over een ruim (overdekt) terras en een grote glazen pui, zodat u ten alle tijde zicht heeft op de savanne met wilde dieren. In de vroege morgen ziet u de dieren ontwaken, u ziet hoe ze gevoerd worden en hoe de wilde dieren met elkaar de dag doorkomen.

Zwemmen, bowling en animatie

Naast deze bijzondere Afrika ervaring, biedt Safari Resort Beekse Bergen ook vakantieplezier. Zo is er een klein binnenzwembad, uiteraard geheel in safari-stijl, met een peuterbadje en een avontuurlijke waterspeeltuin. Leuk is ook de binnenspeelruimte met enkele speeltoestellen en waar kinderen met de rangers kunnen knutselen, dansen en spelen. Maar nu wellicht het mooiste – als gast op Safari Resort Beekse Bergen heeft u tijdens uw verblijf gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark. U wandelt zo via de speciale ingang het safaripark in of u stapt op het treintje bij Karibu Town. Ideaal! Zeker als uw kinderen geen genoeg kunnen krijgen van wilde dieren!

Gezellige horeca en luxe lodges

Na een dagje wilde dieren spotten, kunt u lekker smullen op uw eigen terras van uw lodge, maar u kunt ook de gezelligheid op zoeken van Karibu Town. Hier ligt niet alleen restaurant Moto, waar u kunt aanschuiven voor een diner, u kunt ook neer strijken op het gezellige terras dat uitzicht geeft op de savanne. Of wat dacht u van een partijtje bowling – ook deze is geheel in safari-stijl. Of neem plaats, rondom het kampvuur en luister naar de spannende verhalen van de parkranger en ook in de lounge bent u welkom voor een hapje en een drankje.

Het absolute hoogtepunt van Safari Resort Beekse Bergen zijn de luxe lodges die gelegen zijn rondom de savannes en een leeuwenvlakte. De wilde dieren wandelen dus ook echt door uw achtertuin.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad met peuterbad en spray-parkje

Horeca

 • Restaurant met terras
 • Bar

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Annimatieteam
 • In de avond kampvuur
 • Treintje naar het naastgelegen safaripark

Goed om te weten: Er zijn vijf savannes: op de Masai Mara, de Ngorongoro en de Serengeti Savanne wandelen giraffen, struisvogels, buffels en zebra’s rond. Simbara is de leeuwen vlakte en bij Bahari Beach heeft u uitzicht over het water en de zeehonden. Deze savannes zijn met voorkeur boekbaar!

Plattegrond Safari Resort Beekse Bergen

Bekijk hier de plattegrond van de Safari Resort Beekse Bergen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Safari Resort Beekse Bergen

Veelgestelde vragen

Tijdens uw verblijf op Safari Resort Beekse Bergen heeft u gratis toegang tot safari park Beekse Bergen. Bovendien viert u ook vakantie tussen de wilde dieren, want alle lodges en safaritenten liggen rondom de savanne.

Ook interessant over Safari Resort Beekse Bergen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.