Pony vakantie bij Center Parcs

Ponyvakantie erperheide

Voor ouders met kinderen, die dol zijn op ponyrijden, hebben we goed nieuws. Op Center Parcs Erperheide, het Meerdal en Les Bois-Francs (FR) is het mogelijk om een ponyvakantie te reserveren. Wat inhoud dat u verblijft in een, cottage die direct bij de rijbak en de pony’s is gelegen en hebben uw kinderen tijdens het gehele verblijf een eigen pony tot hun beschikking. Uw kinderen kunnen dus elk moment van de dag naar de pony’s, om deze te knuffelen en te verzorgen. Ideaal!

Vanaf uw terras kunt u zien hoe uw kinderen hun eigen pony verzorgen en daarna plonst u samen in het tropisch zwembad. Heerlijk!

Pony vakantie op het Meerdal en Erperheide

Het Meerdal – is een familiepretpark met voorzieningen als een tropisch zwembad met een superlange waterglijbaan van 103 meter, een buitenbad, een indoorspeeltuin en veel sport- en speelvoorzieningen. Kortom, als u een Pony Vakantie reserveert, geniet u van een vakantiemix vol subtropisch zwemplezier, veel activiteiten en ponypret.

Erperheide – is het vakantiepark voor kinderen! Hier bruist het de hele dag van spel- en entertainment. Plezier in de grote indoor speeltuin en het Aqua Mundo, met wildwaterbaan. Daarnaast zijn de groene bossen perfect om te wandelen en te spelen. Boekt u een Pony Vakantie, dan verblijft u in een Comfort of Premium cottage, direct naast de rijbak.