Pony vakantie bij Center Parcs

Ponyvakantie erperheide

Voor ouders met kinderen, die dol zijn op ponyrijden, hebben we goed nieuws. Op Center Parcs Erperheide, het Meerdal en Les Bois-Francs (FR) is het mogelijk om een ponyvakantie te reserveren. Wat inhoud dat u verblijft in een, cottage die direct bij de rijbak en de pony’s is gelegen en hebben uw kinderen tijdens het gehele verblijf een eigen pony tot hun beschikking. Uw kinderen kunnen dus elk moment van de dag naar de pony’s, om deze te knuffelen en te verzorgen. Ideaal!

Vanaf uw terras kunt u zien hoe uw kinderen hun eigen pony verzorgen en daarna plonst u samen in het tropisch zwembad. Heerlijk!

Ponyvakantie

Pony vakantie bij Center Parcs

Elke dag kunnen uw kinderen naar de pony. Knuffelen, rijden of lekker kletsen met de andere paardenmeisjes! Of het nu regent of als de zon schijnt, de rijbak kan overdekt worden. Welk weer ook, grote kans dat uw kinderen, het er maar druk mee hebben. Een duik in het tropisch zwembad moeten ze dus niet vergeten! Goed om te weten ‘de Pony vakantie is voor kinderen tot en met 12 jaar. Natuurlijk mag u als gast gebruik maken van alle voorzieningen van het vakantiepark waar u verblijft.

  • Deze pony vakantie kunt u op twee parken van Center Parcs reserveren: Het Meerdal en Erperheide in België.

Pony vakantie op het Meerdal en Erperheide

Het Meerdal – is een familiepretpark met voorzieningen als een tropisch zwembad met een superlange waterglijbaan van 103 meter, een buitenbad, een indoorspeeltuin en veel sport- en speelvoorzieningen. Kortom, als u een Pony Vakantie reserveert, geniet u van een vakantiemix vol subtropisch zwemplezier, veel activiteiten en ponypret.

Erperheide – is het vakantiepark voor kinderen! Hier bruist het de hele dag van spel- en entertainment. Plezier in de grote indoor speeltuin en het Aqua Mundo, met wildwaterbaan. Daarnaast zijn de groene bossen perfect om te wandelen en te spelen. Boekt u een Pony Vakantie, dan verblijft u in een Comfort of Premium cottage, direct naast de rijbak.

Pony vakantie bij Center Parcs is inclusief

  • Een eigen pony tijdens je vakantie (per boeking heb je beschikking tot één pony)
  • Een officieel welkom en kennismaking met de pony
  • Een Pony Paspoort en een (leen) rugzak met pony-verzorgingsproducten
  • Een rit over het park en een oefenrit op het terrein (half uur, onder begeleiding)
  • Verzorg je pony, versier zijn manen met strikjes en vlechtjes
  • Een afscheidscadeautje: een ponyverzorgingsdiploma en een rozet
  • Interesse? Direct boeken kan via deze link

Een wandeling over het vakantiepark, op de rug van een pony. Supergaaf! Naast een pony vakantie bij Center Parcs, kunt u bij nog een groot aantal vakantieparken, een pony vakantie voor kinderen reserveren.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.