Pony vakantie voor kinderen

Voor veel kinderen is een pony vakantie een droom! Paarden borstelen en knuffelen, door de stallen dwalen, en natuurlijk het allerleukste: het rijden op een pony. Geweldig! Natuurlijk gaan ze niet alleen op pad, het rijden en ook het verzorgen gebeurd onder begeleiding. Niet alleen veilig ook leren ze heel veel over de pony’s en de verzorging. Kortom, kunnen uw kinderen geen genoeg krijgen van pony’s, reserveer dan een vakantiepark, waar ze naast zwemmen, ook pony kunnen rijden.

Zijn uw kinderen dol op pony rijden? Zes vakantieparken waar ze kunnen rijden en dolle op en met pony’s.

Pony vakantie: Landal het Land van Bartje

Voor pony liefhebbers is ‘Het Land van Bartje‘ een uitstekende keuze. Naast de indoorspeeltuin, het binnenzwembad en de gezellige bungalows, midden in het groen, beschikt Het Land van Bartje over een ponyranch. Hier kunnen kinderen vanaf zes op een veilige manier kennis maken met de paardensport. Ze kunnen rijden in een echte rijbak, een bosrit maken of een cursus ponyverzorging volgen. Natuurlijk onder begeleiding! Willen kinderen rijden tijdens uw verblijf? Reserveer direct bij aankomst!

Pony vakantie op het Heijderbos

Of u nu een ervaren ruiter bent of u kinderen willen kennis maken met de paardensport, op manege Bergemo heeft u deze mogelijkheid. Op de manege kunt u na afspraak, een ponyritje met de kleinsten maken, een rondleiding door de stallen krijgen en oudere kinderen volgen een paardrijles. Ook een huifkartocht door de Maasduinen is mogelijk. Bij slecht weer of in de winter biedt de binnenmanege uitkomst. Naast ponypret, heeft het Heijderbos ook een tropisch zwembad en heel veel sport- en speelvoorzieningen

Pony vakantie: De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is één van de weinige vakantieparken, die gasten de mogelijkheid biedt, om hun eigen paard/pony mee te nemen. Deze unieke mogelijkheid kan De Lourenshoeve aanbieden, door het modern paardensportcentrum, pal naast het vakantiepark. Niet alleen kunt u hier uw paard onderbrengen en paardrijlessen volgen, de bosrijke omgeving is uitstekend voor het maken van bos- en buitenritten. De Lourenshoeve is een erkende 4 sterren accommodatie, volgens de normen van de FNRS.

Interesse? Boek De Lourenshoeve