Pony vakantie voor kinderen

Voor veel kinderen is een pony vakantie een droom! Paarden borstelen en knuffelen, door de stallen dwalen, en natuurlijk het allerleukste: het rijden op een pony. Geweldig! Natuurlijk gaan ze niet alleen op pad, het rijden en ook het verzorgen gebeurd onder begeleiding. Niet alleen veilig ook leren ze heel veel over de pony’s en de verzorging. Kortom, kunnen uw kinderen geen genoeg krijgen van pony’s, reserveer dan een vakantiepark, waar ze naast zwemmen, ook pony kunnen rijden.

Zijn uw kinderen dol op pony rijden? Zes vakantieparken waar ze kunnen rijden en dolle op en met pony’s.

Pony vakantie: Met stip op één: Ponyparkcity

Met stip op de eerste plaats staat Ponyparkcity! Op dit  familiepark lopen zo’n 300 pony’s rond en bij elk vakantiehuis hoort een Shetland pony, waar kinderen de hele dag mee kunnen knuffelen, borstelen en rijden. Daarnaast geven de rij-instructeurs dagelijks gratis rijlessen en worden er pony wedstrijden georganiseerd. Ook beschikt Ponyparkcity over een binnenzwembad, een buitenspeeltuin en een animatieteam. Of wat dacht u van schieten met een Wild West-geweer? Supergaaf!

Pony vakantie: Landal het Land van Bartje

Voor pony liefhebbers is ‘Het Land van Bartje‘ een uitstekende keuze. Naast de indoorspeeltuin, het binnenzwembad en de gezellige bungalows, midden in het groen, beschikt Het Land van Bartje over een ponyranch. Hier kunnen kinderen vanaf zes op een veilige manier kennis maken met de paardensport. Ze kunnen rijden in een echte rijbak, een bosrit maken of een cursus ponyverzorging volgen. Natuurlijk onder begeleiding! Willen kinderen rijden tijdens uw verblijf? Reserveer direct bij aankomst!

Ponyvakantie erperheide

Center Parcs Erperheide: Reserveer een pony cottage

Erperheide is een paradijs voor kinderen: een tropisch zwembad, veel sport- en speelvoorzieningen, een indoorspeeltuin en een animatieteam. Nu is daar nog een geweldige voorziening bijgekomen: een pony cottage! Deze cottage ligt direct naast de rijbak, zodat uw kinderen elke dag naar de pony kunnen. Ideaal! Boekt u het pony pakket, dan krijgen uw kinderen nog meer pony plezier! Wat dacht u van; een pony paspoort en een tochtje over het park. Ook een afscheidscadeautje is inbegrepen! Voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar.

  • Deze pony vakantie kunt u op twee parken van Center Parcs reserveren: Het Meerdal en Erperheide in België.

Pony vakantie op het Heijderbos

Of u nu een ervaren ruiter bent of u kinderen willen kennis maken met de paardensport, op manege Bergemo heeft u deze mogelijkheid. Op de manege kunt u na afspraak, een ponyritje met de kleinsten maken, een rondleiding door de stallen krijgen en oudere kinderen volgen een paardrijles. Ook een huifkartocht door de Maasduinen is mogelijk. Bij slecht weer of in de winter biedt de binnenmanege uitkomst. Naast ponypret, heeft het Heijderbos ook een tropisch zwembad en heel veel sport- en speelvoorzieningen

Pony vakantie: de Bronze Emmer

Als paardrijden uw passie is, dan is de Bronzen Emmer perfect! Direct naast de Bronzen Emmer ligt namelijk een manege, met een binnen- en buiten rijbak en is er een directe aansluiting op de ruiterpaden van Drenthe. Wist u dat Drenthe het grootste ruiterpadennetwerk van Nederland heeft? Met maar liefst 850 kilometer aan ruiterpaden. U kunt uw eigen paard meebrengen of een paard huren. Daarnaast biedt de Bronze Emmer ook een binnenzwembad, een speeltuin en zijn er diverse sportvelden.

Pony vakantie: De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is één van de weinige vakantieparken, die gasten de mogelijkheid biedt, om hun eigen paard/pony mee te nemen. Deze unieke mogelijkheid kan De Lourenshoeve aanbieden, door het modern paardensportcentrum, pal naast het vakantiepark. Niet alleen kunt u hier uw paard onderbrengen en paardrijlessen volgen, de bosrijke omgeving is uitstekend voor het maken van bos- en buitenritten. De Lourenshoeve is een erkende 4 sterren accommodatie, volgens de normen van de FNRS.

Interesse? Boek De Lourenshoeve

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.