Sinterklaas op een vakantiepark

Sinterklaas slaat dit jaar zeker niet de Nederlandse vakantieparken over. Hij heeft gehoord dat veel kinderen het Sinterklaasweekend hier doorbrengen. Dat snapt hij wel, want ook hij wordt hier samen met zijn pieten overal warm ontvangen. Op diverse vakantieparken worden de leukste Sinterklaasactiviteiten georganiseerd. U bezorgt op deze manier uw kinderen (en uiteraard ook uzelf en de rest van de familie) een onvergetelijk Sinterklaasfeest!

Bekijk hieronder de verschillende Sinterklaas aanbiedingen. Verras uw kinderen groots, door het Sinterklaasfeest in een knusse bungalow te vieren.

Sinterklaas overnacht bij Landal

Sinterklaas slaapt en bezoek ook Landal! Dus u kunt zomaar oog in oog komen met Sinterklaas als u de sintbungalow bezoekt. Maar ook heel veel andere activiteiten staan in het teken van Sinterklaas! Kom naar de pietenbingo, kinderen kunnen hun schoentje zetten en ga samen pepernoten bakken. Lekker om rond te strooien en heerlijk om op te smikkelen. Of wat dacht u van een pieten-ontbijt? De pieten stellen een heerlijk ontbijt samen en komen het bezorgen in uw bungalow.

Sinterklaasweekend bij Center Parcs

Beleef de Sinterklaastijd nog intenser op een Center Parcs park. Want wie weet komt u Sinterklaas wel tegen tijdens de Sinterklaas Tour. Super spannend voor uw kinderen is ook om langs de Sinterklaas cottage te wandelen. Wie weet, misschien zijn er wel pieten aan het werk? Bovendien zijn alle helpende kinderhanden welkom bij het bakken van pepernoten. Maak ook gebruik van de pakjesbezorgservice en wacht op pakjesavond tot er op de cottage deur gebonsd wordt. Superspannend!

Vier Sinterklaas in Afrikaanse sfeer

De rangers van resort- en vakantiepark Beekse Bergen zijn dit jaar al vroeg in de leer gegaan, bij Sinterklaas en zijn pieten en mogen zichzelf echte ranger-pieten noemen. Dit komt mooi uit want nu delen ze graag deze kennis met alle gasten van de Beeksen Bergen in de pietenschool. Zo leert u het geheim kennen van de lekkerste pepernoten, leren uw kinderen over daken lopen en mogen ze hun schoentje zetten. Bovendien hebben de pieten tijdens het sinterklaasweekend een speciaal animatieprogramma samengesteld.

Sinterklaas viert u bij EuroParcs

U beleeft op één van de Europarcs vakantieparken een gezellige pakjesavond! Bij aankomst krijgt u een schoen knutselpakket, waarmee u in uw vakantiehuisje uw eigen schoen kunt knutselen. Daarna mogen ze het schoentje zetten bij de receptie. Ook leuk, alle kinderen kunnen ook opzoek gaan naar de gouden chocoladeletter. Natuurlijk geniet u van de voorzieningen op de Europarcs vakantieparken of duikt u de natuur in. Wie weet heeft Sinterklaas tussendoor nog tijd om samen op de foto te gaan. Zeker weten dat uw kinderen dit Sinterklaas weekend niet snel zullen vergeten.

Geniet van de pakjesavond bij Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een heerlijk vakantieadres voor jonge kinderen! Niet alleen is er een overdekt zwembad, een grote speeltuin, een verrassend animatieprogramma en een bowlingbaan. Ook zijn er tal van kleine huisdieren, die ze kunnen knuffelen en aaien. Maar tijdens het Sinterklaas weekend doen ze hier nog een schepje boven op en vinden er ook tal van te gekke Sinterklaasactiviteiten plaats. Dansen in de pietendisco, pepernoten bakken, kinderen kunnen zich laten schminken als een echte piet. Of worden ze een echte hulp-piet? Volop vermaak dus!

Vier uw sinterklaasweekend op De Veluwe

Pak uw koffer in en reis op 2, 3 en 4 december af naar vakantiepark Boshoek, op de Veluwe en verblijf in een gezellige bungalow. Want de kans is zeer groot dat u inpak, pepernoot en slaappiet tegen komt, want ook zij verblijven op de Boshoek! Natuurlijk is er een gaaf animatieprogramma, dat uiteraard geheel in het teken staat van Sinterklaas. Gezellig dansen, knutselen, pepernoten bakken en bezoek de toverPiet ’s Sinterklaas show.

Vier Sinterklaas op een vakantiepark

Voor de kinderen behoort de sinterklaastijd tot de leukste en spannendste tijd van het jaar. U kunt er dit jaar nog gemakkelijker een hele speciale gelegenheid van maken door een sinterklaasuitje of sinterklaasarrangement bij een van de bovenstaande vakantieparken te boeken. Dan bent u verzekerd van de leukste sinterklaasactiviteiten en sinterklaasverrassingen. 

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.