De mooiste vakantieparken aan zee

Vakantie vieren aan zee – ook in Nederland is dit mogelijk! Nederland heeft namelijk een aantal schitterende parken aan zee. Hier vergeet u even de drukte van alledag. Want welk seizoen ook, een verblijf op een vakantiepark aan zee staat elk seizoen, garant voor een geweldige vakantie. De frisse zeewind door uw haren tijdens een strandwandeling, vliegeren en schelpen zoeken met uw kinderen, lang uit op een dekentje op het strand, afgewisseld met een frisse duik in zee. Heerlijk!

Résidence Cadzand-Bad: Luxe vakantiepark aan zee

Résidence Badzand-Bad ligt op zo’n 5 wandelminuten van het uitgestrekte Zeeuws-Vlaamse strand. Het strand is hier maar liefst 11 kilometer en behoort tot één van de mooiste stranden van Nederland. In de zomer luieren en zwemmen in Noordzee, terwijl u in het najaar en winter kunt uitwaaien met als afsluiting een warme chocolademelk. Heerlijk! Maar ook het binnenzwembad staat garant voor uren water- en speelplezier. U verblijft in luxe en witte vakantievilla’s die gelegen zijn rondom een recreatievijver.

Vakantiepark aan zee: Strand en tropische temperaturen

Center Parcs Park Zandvoort is een walhalla voor water- en strandliefhebbers. Het Noordzeestrand ligt pal voor de voordeur: uitwaaien tijdens een strandwandeling, vliegeren en kiten en bij mooi weer languit op een dekentje, terwijl uw kinderen in de branding spelen. Heerlijk! Maar ook het subtropisch zwemparadijs staat garant voor uren waterplezier, zou het weer tegen zitten! U verblijft in knusse cottages die verspreid in de duinen of pal aan het Noordzeestrand liggen.