Vakantieparken voor Astma en COPD patiënten

Voor astma- en COPD-patiënten is het vaak lastig een geschikte vakantiebungalow te vinden, waar hun aandoening niet gaat opspelen. Veel vakantiebungalows zijn er in de meeste gevallen niet op ingericht, zo heeft het zitmeubilair vaak een stoffen bekleding en ook op de vloer ligt tapijt. Bovendien verblijven er in veel bungalows ook huisdieren. Geen ideale situatie! Maar gelukkig zien diverse vakantieparkorganisaties dit ook en kunt u bij de onderstaande organisaties speciale astma- en COPD-bungalows boeken.

In Nederland en ook in Duitsland is het mogelijk om een astma- en COPD-bungalow te boeken. U kunt de speciale bungalows reserveren bij: Center Parcs en Landal.

Cara-cottage bij Center Parcs

Bij Center Parcs kunt u een 6-persoons CARA-cottage reserveren op De Eemhof. De cottage beschikt over 2 slaapkamers met 2 boxsprings en 1 slaapkamer met 1 stapelbed, een complete keuken en badkamer, apart toilet en een privé-terras met tuinmeubilair. Daarnaast is deze cottage huisdier- en rookvrij en de stoffering is met gladde en synthetische materialen. De bedden hebben anti-allergeen beddengoed en is er een elektrische open haard en een aangepast schoonmaakprotocol.

Bungalows

Astma bungalows bij Molecaten

Molecaten heeft geen accommodaties, die specifiek zijn ingericht voor astma- en COPD patiënten. Wel kunt u bij uw boeking aangeven dat u een astma- of COPD-patiënt bent. Molecaten zal er dan zorg voor dragen dat uw bungalow extra goed gereinigd wordt door het schoonmaakbedrijf. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Goed om te weten: De Molecaten parken zijn kleinschalig en is persoonlijke aandacht en service belangrijk. Met name voor jonge gezinnen en senioren, zijn de Molecaten parken een prima keuze.

Via onze zoekfunctie kunt u zien welke vakantieparken, in zowel Nederland als in het buitenland beschikken over een astma- en COPD-bungalow.