Een last minutes aan zee = Genieten!

Vakantie naar zee is al jaren een zeer populaire vakantiebestemming! Hierdoor is er ook een grote vraag naar last minutes naar zee. Wij hebben een achttal goede last minutes aan zee voor u op een rijtje gezet. Van heerlijk rustige parken tot parken met diverse parkvoorzieningen. Er zit dus altijd een vakantiepark tussen, dat aan uw vakantiewensen voldoet! Zoals altijd met last minutes, raden we aan zo snel mogelijk te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Maak uw keuze uit één van de onderstaande ‘vakantieparken aan zee’ en genieten van uw welverdiende vakantie

De beste last minutes aan zee

Landal in Zeeland. Last minutes aan zee!

Landal heeft ook in Zeeland zeven schitterende vakantieparken. Deze parken variëren van heerlijk rustig tot parken die beschikken over diverse parkvoorzieningen. Grote kans dus, dat er een Landal park van uw wensen tussen zit.

Info & boeken
 

Roompot: Vakantie aan de Hollandse kust

Adem de frisse, zilte zeelucht in terwijl u uitkijkt over het strand en een prachtig duinlandschap. Heerlijk! De Hollandse kust heeft alles wat nodig is om te ontspannen. Boek een verblijf op een van de Roompot parken aan de kust en het genieten kan beginnen.

Info & boeken
 

Tip: Last minute naar de Waddeneilanden

Wilt u last minute naar zee? Wat dacht u van de Waddeneilanden. Landal heeft maar liefst 9 prachtige parken op de Waddeneilanden. Elk eiland heeft zijn lokale specialiteiten en pittoreske dorpjes. Volop beschikbaarheid in het najaar en herfstvakantie

Info & boeken
 
Strand bij Sunparks de Haan aan Zee

Naar de Belgische kust

Wat dacht u van een vakantie aan de Belgische kust? Ook hier vindt u een heerlijk zandstrand, watersport mogelijkheden en veel terrasjes. Wilt u ook de Belgische kust ervaren, boek dan een last minute bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee of Sunparks de Haan aan Zee.  

Info & boeken
 
Park Zandvoort

Uitwaaien bij Center Parcs Park Zandvoort

Een wandeling in de duinen en op het strand en ’s avonds lekker genieten in u cottage. Jong en oud beleven een heerlijke strandvakantie bij Center Parcs Park Zandvoort. Nu volop keuze uit last minutes voor een week, midweek en weekend.

Info & boeken
 

Molecaten: Fantastische parken aan de kust

Een vakantie aan zee - deze bestemming staat bij velen op het verlanglijstje. Zoek niet verder en kijk bij Molecaten, want Molecaten heeft een aantal goede vakantieparken aan de Hollandse kust. Fantastische vakantieparken voor een strandvakantie of een weekendje uitwaaien.

Info & boeken
 

Tip! 100 vakantieparken pal aan zee

De kust is de plek om te genieten van de zon, de zee en het strand. Maar ook voor de actievelingen is het een super vakantiebestemming. Onze tip - kijk eens bij onze selectie van kustparken! Want deze parken liggen ook echt aan het strand!

Info & boeken
 

Tip! Met een last minute naar Texel

Het maakt niet uit of u een lastminute vakantiehuis wilt huren in De Koog, De Cocksdorp, Den Burg of Den Hoorn. Altijd ruime keuze! Bekijk het aanbod aan lastminute vakantiehuisjes op Texel en reserveer veilig en snel uw verblijf op Texel.

Info & boeken