Een last minute aan zee = Genieten!

Vakantie naar zee is al jaren een zeer populaire vakantiebestemming! Hierdoor is er ook een grote vraag naar last minutes aan zee. Wij hebben een achttal goede last minutes aan zee voor u op een rijtje gezet. Van heerlijk rustige parken tot parken met diverse parkvoorzieningen. Er zit dus altijd een vakantiepark tussen, dat aan uw vakantiewensen voldoet! Zoals altijd met last minutes, raden we aan zo snel mogelijk te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Maak uw keuze uit één van de onderstaande ‘vakantieparken aan zee’ en genieten van uw welverdiende vakantie

Landal | Last minute aan zee is genieten

Landal heeft ook in Zeeland zes schitterende vakantieparken. Deze parken variëren van heerlijk rustig tot parken die beschikken over diverse parkvoorzieningen. Grote kans dus, dat er een Landal park van uw wensen tussen zit.

Info & Boeken

Uitwaaien bij Center Parcs Park Zandvoort

Een wandeling in de duinen en op het strand en ’s avonds lekker genieten in u cottage. Jong en oud beleven een heerlijke strandvakantie bij Center Parcs Park Zandvoort. Nu volop keuze uit last minutes voor een week, midweek en weekend.

Info & Boeken

Molecaten: Last minute naar zee!

Een vakantie aan zee - deze bestemming staat bij velen op het verlanglijstje. Zoek niet verder en kijk bij Molecaten, want Molecaten heeft een aantal goede vakantieparken aan de Hollandse kust. Dit zijn fantastische parken voor een weekendje uitwaaien.

Info & Boeken

Port Zélande is perfect voor watersporters en strandliefhebbers

Port Zélande ligt aan het Grevelingenmeer en ook het strand ligt binnen handbereik. Hierdoor is het een top park voor watersportliefhebbers! Surfen, duiken of kitesurfen. Na een dagje strandpret kunt u nagenieten in een knusse cottage.

Info & Boeken

Tip! Kom genieten aan de Hollandse kust!

Bent u op zoek naar een comfortabel en luxe vakantiepark aan de kust? Boek dan een van de 5 Qurios parken die gelegen zijn aan de zee. Geniet van de zonsondergang vanuit uw bungalow en in de vroege ochtends wandelt u zo het strand op.

Info & Boeken

Tip: Last minute naar de Waddeneilanden

Wilt u last minute naar zee? Wat dacht u van de Waddeneilanden. Landal heeft maar liefst 9 prachtige parken op de Waddeneilanden. Elk eiland heeft zijn lokale specialiteiten en pittoreske dorpjes.

Info & Boeken

Tip! 115 vakantieparken pal aan zee

De kust is de plek om te genieten van de zon, de zee en het strand. Maar ook voor de actievelingen is het een super vakantiebestemming. Onze tip - kijk eens bij onze selectie van kustparken! Want deze parken liggen ook echt aan het strand!

Info & Boeken

Tip! Met een last minute naar Texel

Het maakt niet uit of u een lastminute vakantiehuis wilt huren in De Koog, De Cocksdorp, Den Burg of Den Hoorn. Altijd ruime keuze! Bekijk het aanbod aan lastminute vakantiehuisjes op Texel en reserveer veilig en snel uw verblijf op Texel.

Info & Boeken

Roompot: Vakantie aan de Hollandse kust

Adem de frisse, zilte zeelucht in terwijl u uitkijkt over het strand en een prachtig duinlandschap. Heerlijk! De Hollandse kust heeft alles wat nodig is om te ontspannen. Boek een verblijf op een van de Roompot parken aan de kust en het genieten kan beginnen.

Info & Boeken

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.