De Banjaard: Vakantiedialysecentrum

Zomaar op vakantie gaan, is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Dat geldt onder meer voor mensen met een nierziekte. Zij zijn afhankelijk van een regelmatige nierdialyse. Roompot Noordzee Résidence de Banjaard heeft ervoor gezorgd, dat ook nierpatiënten onbezorgd vakantie kunnen vieren door een vakantiedialysecentrum in te richten. Dit centrum is uitgerust met zes dialysestations, waar nierpatiënten onder begeleiding van professionele medische verpleegkundigen een vakantiedialyse kunnen ondergaan. Bovendien komt er ook elke week een nefroloog langs. Om alles zo aangenaam mogelijk te maken, is er in het vakantiedialysecentrum een televisie aanwezig. Daarnaast kan men gebruikmaken van een laptop met internetverbinding.

Het Banjaard dialysecentrum biedt de onderstaande voorzieningen

  • 6 dialysestations
  • Wekelijks bezoek van een nefroloog
  • Professionele medische verpleegkundige begeleiding en toezicht
  • TV, mogelijkheid tot gebruik van een laptop met internettoegang
  • Goede toegankelijkheid voor mindervaliden
  • Het vakantiedialysecentrum op De Banjaard is geschikt voor Hepatitis-B/C, HIV positieve patiënten en MRSA-negatieve patiënten.

Het vakantiedialysecentrum is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van eind maart t/m eind oktober.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.