Nep-reviews? Dit is wat Bungalowparkoverzicht ertegen doet

Op Bungalowparkoverzicht.nl kan elke websitebezoeker een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat een beoordeling ook kan zijn geplaatst door een bezoeker, die het vakantiepark niet heeft bezocht. Bungalowparkoverzicht.nl controleert daarom alle vakantiepark reviews, zodat we de betrouwbaarheid kunnen waarborgen. 

Controles die we doen om een reviews te toetsen op echtheid

  • Het is niet toegestaan om meer dan 2 beoordeling per jaar te geven. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van uw ip-adres.  
  • Bungalowparkoverzicht.nl zal contact met u zoeken via e-mail, om zo te controleren of de review is in gediend door een echte persoon. Alleen als u deze e-mail bevestigd, dan plaatsen we uw review. U krijgt 7 dagen om deze e-mail te bevestigen.
  • Bungalowparkoverzicht.nl kan steekproefsgewijs een boekingsbevestiging van uw vakantie vragen bij de controle van een review. Indien u dan geen boekingsbevestiging, kan tonen, dan wordt de review niet geplaatst.

U kunt 2 reviews per jaar indienen, vanaf een IP-adres. Bungalowparkoverzicht.nl slaat het IP-adres op, met uw instemming, om dit te kunnen controleren. Na 12 maanden wordt het IP-adres uit onze database verwijderd.

Bij het indienen van de review vragen wij een aantal gegevens, deze gegevens hebben we nodig om de review te controleren op echtheid. Deze gegevens worden NIET bij de review getoond. 

De review moet met een geldig e-mailadres ingediend zijn. Een review met een foutief of ongeldig e-mailadres wordt niet geplaatst.

U dient gebruik te hebben gemaakt van de voorzieningen en er moet een overnachting hebben plaatsgevonden.

Kwaliteitseisen bij het toetsen van een review

  • De review moet een toegevoegde waarde bieden aan andere bezoekers. Geeft dus niet alleen een cijfer. 
  • Reviews die korter zijn dan 15 woorden, worden niet in behandeling genomen. 
  • Gebruik geen beledigende of aanstootgevende taal in uw review.

Wanneer worden de reviews gecontroleerd?

Zodra er een review ingediend is, wordt deze gecontroleerd op de bovenstaande kwaliteitseisen. De review wordt pas geplaatst, als deze is gecontroleerd.

Wat gebeurt er met een afgekeurd review?

Een review die niet door de controle komt op basis van de bovengenoemde kwaliteitseisen, wordt verwijderd. 

Beloonde reviews

Reviews die tussen december 2020 en 2016 zijn ingediend kunnen zijn ingediend in het kader van een winactie. Dit is dan duidelijk vermeld bij de review. Bungalowparkoverzicht.nl heeft zich niet ingemengd met de inhoud en toon van de review.

Overige

De reviews die worden getoond op Bungalowparkoverzicht.nl zijn gecontroleerd op echtheid. Elke review is in mei 2022 opnieuw gecontroleerd op echtheid door contact op te nemen met de bezoeker die de review heeft in gediend.

De reviews die vanaf juni 2022 zijn ingediend zijn gecontroleerd op echtheid door de controles die worden genoemd bij: De controles die we doen om een reviews te toetsen op echtheid

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.