Daguit tip! Boerderij ’t Platteland

Op zoek naar een verrassend en gezellig uitje? Dan hebben wij een leuke tip: ‘Boerderij ’t Platteland’. Boerderij ’t Platteland is een landbouwbedrijf, dat naast eigen producten, ook verrassende activiteiten op én rond het boerenerf aanbiedt. Kinderen kunnen meehelpen met het voeren van de paardjes en geitjes, zich uitleven in de grote speeltuin met skelterbaan, schommels, wip, maislabyrinth en hoge uitkijktoren. Leuk om samen te doen, is de GPS-tocht. Of daag elkaar uit bij de Oud Hollandse spellen. Zou het regenen, in de indoorspeelschuur met zitplaatsen blijft u droog.

Terwijl de kinderen naar hartelust spelen, kan u plaatsnemen op het gezellige terras! Hier kan u naast een kop koffie met een rabarbertaartje, ook lekker eten in huiselijke sfeer. Hierbij is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht: frietjes of pannenkoeken? Zij mogen kiezen! Wandelen of fietsen? Bij ‘Boerderij ’t Platteland’ kan u terecht voor fiets- en wandelroutes.

In de boerderijwinkel kan u terecht voor pure Limburgse streekproducten. Niet alleen zijn deze streekproducten lekker, ze zijn ook mooi om cadeau te geven. Daarbij mag de eigen geteelde rabarber niet ontbreken.

Van de rabarber wordt rebárberlikorette, -kómpot, -jam, -snoep en de fruitige frisdrank ´t Sepke gemaakt. Ook het rabarbertaartje mag zeker niet ontbreken.

Zou u alles te weten willen komen over deze eigen geteelde producten, het boerenleven en de omgeving van Noord-Limburg? Dan kan u mee met een huifkartocht. Boer Gerrit vertelt tijdens deze twee uur durende huifkartocht alles over het leven op het platteland, de teelt en het ontstaan van ‘Boerderij ’t Platteland’. Deze huifkartocht is op reservering. Kortom, een dagje platteland is leuk en leerzaam voor jong en oud.

Boerderij ’t Platteland is het gehele jaar geopend. Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u naar de website van ‘Boerderij ’t Platteland‘.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.