Onmisbare spullen voor uw vakantiepark vakantie

Tegenwoordig worden vakantiebungalows steeds luxer. Aan bijna alles is gedacht, zodat u eigenlijk alleen kleding hoeft in te pakken. Bovendien maken alle vakantiepark organisaties u het nog gemakkelijker, door voorafgaande aan uw verblijf, boodschappen te doen en de bedden op te maken. Wel tegen betaling, maar gemakkelijk! Maar toch zijn er een aantal spullen, die onmisbaar zijn en die u beter ook kunt inpakken. Hiermee voorkomt u wat extra kosten en een hoop stress. Zeker direct bij aankomst!

Kleine gevulde zeepdispenser

Er zijn maar weinig vakantieparken, waar standaard handzeep aanwezig is in de bungalows. En om de gehele vakantie uw handen te moeten wassen met afwasmiddel, is ook niet echt ideaal. Dus een kleine gevulde zeepdispenser is geen overbodige luxe.

Kant en klaar maaltijd

Lekker Hollands misschien. Maar als u thuis al een maaltijd bereid en die meebrengt om op de avond van aankomst op te eten, is zeer gemakkelijk. Vaak bent u al een aardig tijdje op weg en files op de Nederlandse wegen zijn geen uitzondering, zeker niet op vrijdag. Grote kans dat u na 18.00 pas kunt inchecken. Natuurlijk willen uw kinderen direct gaan zwemmen en dan is het super makkelijk als u alleen maar het eten hoeft op te warmen.

pasta

(Bad) handdoeken

(Bad) handdoeken heeft u nooit voldoende, zeker niet als u met kinderen op vakantie gaat die dagelijks gaan zwemmen. Het kost u wel wat ruimte in de auto, maar ze zijn onmisbaar. U heeft ze toch nodig, dus als u ze moet huren bent u ook nog wat extra geld kwijt. Bovendien hebben de meeste vakantieparken geen extra grote badhanddoeken.

Extra vuilniszakken, afwasmiddel en wc-papier

Als uw kinderen nog in de luiers zitten, zijn een paar extra vuilniszakken aan te raden. Gaat u bijvoorbeeld 14-dagen, ook dan zijn een paar extra vuilniszakken onmisbaar. Dit geld ook voor afwasmiddel, afwasmachine blokjes en wc-papier. Over het algemeen zijn de vakantieparken hier niet erg scheutig mee. Wilt u het een beetje schoonhouden, dan kunt u deze ook meebrengen.

(Basis) boodschappen

Op de meeste vakantieparken kunt u van tevoren de (basis) boodschappen online bestellen. Deze staan dan klaar in de bungalow. Makkelijk en een prima service, maar wel met wat extra kosten. Terwijl thuis deze boodschappen in de kast staan. Aangezien het hier vaak om kleine hoeveelheden gaat, kunt u ze gemakkelijk kwijt in een grote boodschappentas, die ook weer makkelijk is voor de zwemspullen. Bovendien vermijdt u hiermee dat u direct de volgende ochtend naar de parkwinkel moet om koffie of thee, koffiefilters, suiker, boter en broodbeleg te halen. Nu zult u misschien toch om verse broodjes gaan, maar het is toch wat anders om alleen wat broodjes te halen dan nog een heleboel andere boodschappen.

breakfast

Kinderstoel en babybedje

Een kinderstoel en een babybedje is onmisbaar. In de meeste gevallen horen ze alle twee tot de standaard inventaris. Maar hier hebben ook heel wat andere kinderen gebruik van gemaakt en je weet ook niet hoe de kwaliteit is. Dus eigenlijk ook onmisbaar. Denk ook aan een box- en speelkleed en het eigen kinderbestek.

Bedlinnen

We zien de laatste jaren steeds meer dat het bedlinnen standaard verplicht is bij het huren van een bungalow. Maar dit verschilt nog wel eens per vakantiepark. Het is dus zeker de moeite om dit eventjes te checken, aangezien je hier wel wat extra voor moet betalen. Zou je het vergeten bij het inchecken, dan moet je als nog terug om deze op te halen bij de receptie. Wat uiteraard weer een heel gedoe is en extra tijd kost.

Of je kiest om de bovenstaande spullen mee in te pakken, is natuurlijk persoonlijk. Maar uit eigen ervaring weten we dat een aantal spullen heel wat stress en ergernis kunnen vermijden.

Handige download
Wil je deze tips direct in de hand, als je gaat in pakken? Download ’Onmisbare spullen voor een ontspannen vakantiepark vakantie‘ als PDF.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.