Rabbit Hill behaalt de hoogste parkscore

Vakantiepark Rabbit Hill, in Uddel, Gelderland – heeft de hoogste parkscore ontvangen van de bezoekers van Bungalowparkoverzicht.nl. Uit onderzoek uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken, komt vakantiepark Rabbit Hill als beste uit de bus, met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,17. Het in Drenthe gelegen Hof van Saksen en vakantiepark Miggelenberg staan op de tweede en derde plek. Opvallend detail: Zowel vakantiepark Rabbit Hill als Miggelenberg liggen op de Veluwe.

Rabbit Hill gaat aan de haal met de hoogste parkscore

Landal Rabbit Hill scoort op alle gevraagde onderdelen uitstekend. Zo vroegen we naar Algemene indruk en onderhoud, vriendelijkheid en kundigheid van het personeel, hygiëne, prijs/kwaliteit-verhouding en parkfaciliteiten. Op al deze punten behaalde Rabbit Hill de hoogste score, op de voet gevolgd door Hof van Saksen en Miggelenberg. Maar ook de andere zeven parken die een plekje hebben verdiend in de top tien, scoren hoog en het verschil met de eerste drie is miniem.

De top tien is samengesteld uit vakantieparken, die meer dan 10 keer werden genoemd tijdens ons Gastvrijheidsonderzoek 2018.

VakantieparkAantalGemiddeld
Rabbit Hill128,17
Hof van Saksen108,10
Miggelenberg168,00
Land van Bartje187,72
Aelderholt187,61
Landgoed ’t Loo247,58
Twenhaarsveld137,46
Coldenhove207,45
De lommerbergen217,33
Het Vennenbos317,16
Weerterbergen127,00

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.