Welke Center Parcs zijn vernieuwd?

Center Parcs staat bekend om zijn topkwaliteit! De vakantieparken liggen op de mooiste locaties, ze zijn uitgerust met fijne recreatievoorzieningen en ze bieden een breed scala aan accommodaties aan. Zo is er voor iedereen, wel een perfect vakantiepark te vinden. Bij welk Center Parcs park heeft u al eens van een onvergetelijke vakantie genoten? Center Parcs zit in de tussentijd niet stil, maar houdt de parken up-to-date. Ook nu zijn er weer heel wat verrassingen!

Ontdek hier welke Center Parcs zijn vernieuwd, zodat u hier binnenkort van een extra dosis vakantiepret kunt genieten!

De Hutteheugte: Maak nieuwe herinneringen, in vernieuwde cottages

De Hutteheugte in Drenthe is een van de Center Parcs parken, die vernieuwd is! Center Parcs merkte op, dat hun gasten steeds meer behoefte hebben om samen in een luxe sfeer unieke ervaringen te beleven. Daarom kregen alle accommodaties een upgrade. De Comfort cottages zijn in frisse, lichte kleuren gedoopt en de Premium en VIP cottages zijn vernieuwd. Ook de hotelkamers kregen een luxere sfeer. Helemaal uniek zijn de nieuwe Wonders of Nature cottages! Hier wordt u ondergedompeld in de wonderen van de natuur. U gaat in uw cottage op expeditie en treft hier allerlei interactieve functies aan. Daarnaast is de Aqua Mundo uitgebreid en de Market Dome is vernieuwd.

Wist u al dat De Eemhof compleet vernieuwd is?

De Eemhof in Zeewolde was altijd al een topper, maar nu dit vakantiepark compleet vernieuwd is, heeft u nog meer redenen om snel weer terug te gaan! Zo kunt u nog intenser genieten in een nieuwe wellness cottage, met een badkamer met bubbelbad en Finse sauna. Of wat dacht u van een terras met een outdoor bubbelbad? Daarbij is de complete inrichting superstijlvol. Ook nieuw op De Eemhof zijn de avontuur cottages. Iedere kamer staat voor een nieuwe ontdekking. Mis ook niet de nieuwe Duo Racer glijbaan in de Aqua Mundo. Dit is een dubbele glijbaan met visuele effecten, waarbij u tegen elkaar gaat racen. Verder zijn ook de Market Square en de Action Factory vernieuwd en er is een nieuwe buitenspeeltuin in dierenthema.

Het Heijderbos: Zo veel nieuws om te ontdekken!

Is het alweer een tijdje geleden dat u Het Heijderbos in Limburg bezocht? Dan zult u versteld staan van al het nieuws dat hier te ontdekken valt. Alle cottages zijn vernieuwd en ook hier kunt u een gloednieuwe avontuur cottage boeken. Daarnaast is de Aqua Mundo voorzien van een Duo Racer glijbaan. Daag elkaar uit voor wie het snelste beneden is! Verder is de Jungle Dome, een enorme indoor speeljungle, nog avontuurlijker geworden met nieuwe speelelementen en licht- en geluidseffecten. De Action Factory is volledig vernieuwd in een industriële stijl. Avonturiers kunnen zich uitleven in het nieuwe klimparadijs met vijf wanden en een uitdagende ‘stairway to heaven’. Wie durft? Ook de Market Dome werd onderworpen aan een metamorfose!

De Kempervennen: Bloedstollende nieuwe glijbanen in de Aqua Mundo!

Center Parcs De Kempervennen in de Brabantse Kempen is vernieuwd met twee glijbanen in de Aqua Mundo. Durft u zich te laten lanceren via een lanceercabine, om een bloedstollende vrije val te maken in de Aqua Loop glijbaan? Deze is 12 meter hoog en 88 meter lang. Het is bovendien de eerste looping glijbaan van Nederland. Alleen voor echte dare-devils! Nieuw op De Kempervennen is ook de Aqua Racer bandenglijbaan: alleen of met zijn tweeën sjeest u op een band door deze glijbaan. Ook de cottages kregen een nieuw fris kleurenpalet. De sfeer van de natuurrijke omgeving en de watersportmeren wordt door het interieur gereflecteerd. Of verblijf in een nieuwe avontuur cottage, een wellness cottage of een woonboot!

Heel veel vernieuwingen op Het Meerdal

Nog een van de Center Parcs vakantieparken dat grondig is vernieuwd, is Het Meerdal in het Limburgse America. Vond u hier de Aqua Mundo altijd al geweldig? Dan zult u ontdekken dat Center Parcs dit toch weer kan overtreffen, met als nieuw hoogtepunt het Water Playhouse! Dit is een waterfabriek in jungle thema, waar u verrast wordt door liters water die naar beneden plenzen. Ook in de vernieuwde Market Dome kijkt u uw ogen uit of ga lekker smullen bij het nieuwe Frites Affairs. De jeugd wil meteen de nieuwe Gametown induiken. Of verken de bowlingbanen, die eveneens een metamorfose hebben gekregen. Ze zijn nu uitgerust met led-verlichting en touchscreens. En de cottages? Die zijn ook allemaal gemoderniseerd!

Vernieuwingen op de Belgische Center Parcs vakantieparken

Zoekt u graag de vertrouwde kwaliteit van Center Parcs op in België? Dan is het tijd om terug te gaan naar Erperheide of De Vossemeren. Hier is namelijk veel nieuws te ontdekken. Zo treft u in de Aqua Mundo van Erperheide in Peer een spetterend Water Playhouse aan. Daarnaast zal ook de nieuwe thematische buitenspeeltuin voor extra speelpret zorgen. Ook de Market Dome is vernieuwd en de bowlingbanen hebben led-verlichting. Verder zijn alle cottages grondig onder handen genomen. De cottages met bosdieren thema zijn een aanrader voor gezinnen met kinderen. Op De Vossemeren in de Belgische Kempen zijn eveneens alle accommodaties vernieuwd. Daarbij heeft de piratenwereld Discovery Bay een update gekregen en er is een nieuw natuurbelevingspad!

Nieuwtjes op Center Parcs Bispinger Heide in Duitsland

Ook op Center Parcs Bispinger Heide in de Duitse deelstaat Nedersaksen zult u aangenaam verrast worden, vanwege de complete renovatie van dit vakantiepark. Alle cottages zijn opnieuw ingericht en gestyled. Wist u al dat u hier zelfs in een boomhuis of een woonboot kunt overnachten? Leuk en verrassend voor gezinnen met kinderen is de nieuwe dieren in het bos cottage! Daarnaast zijn er op Bispinger Heide ook eindeloos veel nieuwe activiteiten te ontdekken. Om te beginnen kunt u in het vernieuwde subtropisch zwemparadijs de waanzinnige bandenglijbaan de Aqua Racer met interactieve elementen uitproberen. Verder zijn er ook nieuwe buitenspeeltuinen met dierenthema’s, de Action Factory is vernieuwd en in de speelwereld BALUBA treft u een nieuwe klimvulkaan!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.