4 vakantieparken bij Cochem

Wist u al dat u de vertrouwde kwaliteit van Roompot ook over de landsgrenzen terug kunt vinden? Wat dacht u van een vakantie bij Roompot Cochem? In dit prachtige plaatsje aan de Moezel in Duitsland is het heerlijk vakantie vieren! Bezoek het indrukwekkende kasteel van Cochem, proef van de Moezelwijnen, maak een boottocht over de Moezel en trek de weidse natuur in met de mooiste wandel- en fietsroutes! Ook Center Parcs en Landal zijn hier goed vertegenwoordigd met comfortabele accommodaties en goede parkfaciliteiten!

 
Favoriet

Ferienresort Cochem

Gastbeoordeling 8,7 score van 32 gast(en) - Ligt op: 3.1 km.

Duik in het binnenzwembad en speel een partijtje golf, maar ook het Moezellandschap en het stadje Cochem, maken het park tot een geliefde vakantiebestemming.

Meer park info »

  • Golfvakantie
 
Favoriet

Center Park Eifel

Gastbeoordeling 7,6 score van 7 gast(en) - Ligt op: 18.2 km.

Vlakbij huis, maar toch heel anders. Met de schitterende natuur is de Duitse Eifel elk seizoen prachtig. Kom vakantie vieren op Parcs Eifel met tal van voorzieningen.

Meer park info »

  • Kindvriendelijk
  • Tropisch zwembad
 
Favoriet

Landal Mont Royal

Gastbeoordeling 8,3 score van 18 gast(en) - Ligt op: 18.5 km.

Het fraaie heuvellandschap aan de Moezel is de plek om vakantie te vieren. Plons in het binnenzwembad, speel een partijtje minigolf of verken de omgeving.

Meer park info »

  • Nabij Cochem
 
Favoriet

Lindner Ferienpark Nürburgring

Gastbeoordeling 9,0 score van 1 gast(en) - Ligt op: 24.8 km.

Op slechts 1,5 uur van de Nederlandse grens ligt een compleet ander landschap met heuvels, bosrijke hellingen en pitoreske dorpjes. Perfect voor een vakantie vlakbij huis!

Meer park info »

  • Wellness