4 vakantieparken bij Schiermonnikoog

Zoekt u totale ontspanning dan moet u naar Schiermonnikoog! Dit Waddeneiland is niet alleen autoluw, het is ook het kleinste waddeneiland van Nederland met slechts één dorpje en heeft het complete eiland de status van Nationaal park! Bovendien heeft Schiermonnikoog ook het breedste zandstrand van Europa. Perfect dus voor rust- en natuurliefhebbers! Want u begrijp dat u hier geen grootschalig vermaak vindt, maar rust en uitgestrekte natuurpracht. Optimaal genieten van al dit moois boek dan Landal op Schiermonnikoog.

  • Schiermonnikoog is autoluw
  • Schiermonnikoog heeft van oudsher twee vuurtorens
  • Een van de bijzonderste plekjes van Schiermonnikoog is zandplaat de Balg.

Landal Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog wonen minder dan 1000 mensen. Drukte hoeft u hier dus niet te verwachten. Wist u al dat Schiermonnikoog een autovrij eiland is? Het complete eiland is aangemerkt als Nationaal Park. Is rust, natuur en ruimte precies wat u zoekt voor uw volgende vakantie? Dan moet u zeker bij Landal Vitamaris zijn. U verblijft hier in een luxe en modern vakantieappartement, met op het park een binnenzwembad en wellness. Vanaf het Landal park wandelt u in enkele minuten naar het strand. Waar u ook gaat, u wordt altijd vergezeld door de frisse zeelucht. Landal Vitamaris is de perfecte vakantiebestemming voor strand-, fiets- en wandelliefhebbers.

 
Favoriet

Vitamaris

Gastbeoordeling 8,3 score van 3 gast(en) - Ligt op: 0.7 km.

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Meer park info »

  • Rustig
  • Strandvakantie
  • Wellness
 
Favoriet

Natuurdorp Suyderoogh

Gastbeoordeling 8,9 score van 9 gast(en) - Ligt op: 10.7 km.

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Meer park info »

  • Rustig
  • Watersport
 
Favoriet

Landal Esonstad

Gastbeoordeling 8,5 score van 11 gast(en) - Ligt op: 11.3 km.

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Meer park info »

  • Kindvriendelijk
  • Watersport
 
Favoriet

Vakantiepark Klein Vaarwater

Gastbeoordeling 9,5 score van 2 gast(en) - Ligt op: 23.5 km.

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Meer park info »