7 vakantieparken bij Tholen

Tholen is een heerlijke regio en wordt het landschap bepaalt door oude dijkjes, molens, boerenhoeves en knusse dorpjes. Door dit fraai oer-Nederlands landschap kunt u prachtig wandelen en fietsen. Maar ook als u graag actief vakantie viert, is er veel mogelijk: Zeilen, surfen, duiken en zeevissen. Bezoek ook de historische stad Tholen. Het oude centrum ligt vol met sfeervolle straatjes, waar u heerlijk kunt slenteren en vindt u er verrassende winkeltjes, ateliers en terrasjes! Boek nu een vakantie naar Tholen.

 
Favoriet

Waterrijk Oesterdam

Gastbeoordeling 10,0 score van 1 gast(en) - Ligt op: 4.2 km.

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Meer park info »

 • Luxe watervilla's
 
Favoriet

Villapark de Oesterbaai

Gastbeoordeling 8,8 score van 6 gast(en) - Ligt op: 15.7 km.

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Familyland Hoogerheide

  Gastbeoordeling 7,0 score van 2 gast(en) - Ligt op: 15.9 km.

  Bungalow Familyland is de ideale bestemming voor het hele gezin. Zwemmen in het binnenzwembad, speel een partijtje midgetgolf of gooi een strike op de bowlingbaan.

  Meer park info »

    
   Favoriet

   Oosterscheldepark De Stelhoeve

   Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 16.3 km.

   Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

   Meer park info »

   • Duiken
    
   Favoriet

   Vakantiepark Aquadelta

   Gastbeoordeling 8,2 score van 11 gast(en) - Ligt op: 17.6 km.

   Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

   Meer park info »

   • Kindvriendelijk
    
   Favoriet

   Park Zeedijk

   Gastbeoordeling score van gast(en) - Ligt op: 23.9 km.

   Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Duik de natuur in en ga dieren spotten! Nagenieten kan in de trendy bungalows!

   Meer park info »

   • Rustig
    
   Favoriet

   Bosbad Hoeven

   Gastbeoordeling 8,8 score van 8 gast(en) - Ligt op: 24.4 km.

   Wat gaat u doen? Zwemmen, vissen, (water)fietsen en met de kinderen naar de binnenspeeltuin? Bosbad Hoeven biedt u zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is.

   Meer park info »

   • Kindvriendelijk