Foto reportage Center Parcs de Eemhof

Als je een waterliefhebber, dan is de Eemhof een prima keuze. Het vakantiepark is gelegen aan Eemmeer en hierdoor zijn er veel wateractiviteiten mogelijk: zeilen, waterskien, windsurfen en wakeboarden. In het subtropisch zwembad kan je gebruik maken van de ‘Turbo Twister’ en een ‘Flow river’ een kunstmatige golf waarop men kan surfen. Bungalowparkoverzicht.nl ging er een weekendje op vakantie en maakte een reportage.

Het inchecken was lekker gemakkelijk en snel, geen gedoe met lange wachtrijen aan de incheckbalie, maar zo vanuit de auto aanmelden, papieren en sleutels in ontvangst nemen en doorrijden. We hadden wel gehoord dat Center Parcs alle cottages een make-over had gegeven op de Eemhof, deze make-over is wat ons betreft zeker geslaagd. Luxe keuken met afwasmachine en magnetron, fatsoenlijke tv (flatscreen), een supergroot bad in de badkamer en heel handig, een haarföhn op één van de slaapkamers. We hebben al diverse vakantieparken bezocht, maar nog nooit zo’n mooi en groot bad gezien.

De Eemhof is een iets ander park dan wat je gewend bent bij Center Parcs. Op de meest anderen parken is de Market Dome met Aqua Mundo, restaurants, winkels en diverse sport- en spelfaciliteiten het middelpunt. Maar op De Eemhof liggen alle faciliteiten meer verspreid over het park. Regelmatig een wandelingen is dus een must. Maar bij mooi weer natuurlijk super!

Rondom het subtropisch zwembad, vind je een sfeervol met groen aangeplant pleintje met fontein, supermarkt, snackbar, winkeltjes en een restaurant met terras. Het subtropisch zwembad is geweldig! Onze twee oudste kinderen hebben we dus ook niet meer gezien! Golfslagbad, diverse glijbanen, groot bubbelbad, buiten zwembad met een wildwaterbaan, waar kinderen ’s morgenvroeg na aanmelding kunnen wildwaterraften. Onze jongste dochter heeft zich prima vermaakt in het peuterbad met glijbaan en piratenschip. Ook de zandbak midden in het peuterbad heeft voor heel wat vertier gezorgd. Hier kon ze ongehinderd knoeien met water en zand! Natuurlijk is de nieuwste attractie, super glijbaan Turbo Twister, heel vaak uitgetest.

Via houten bruggetjes en wandelpaden die voeren over en langs watervijvers met aan de oevers cottages, kom je bij de kinderboerderij en de Action Factory met terras dat uitkijkt op een speeltuin en het klimparcours. Binnen vindt je een grote game hal met bowlingbanen, kleine indoorspeeltuin en hier vinden de Wannabe activiteiten plaats in de Kidsclub.

De Kidsclub is gezellig aangekleed en hier hebben onze kinderen mee gedaan aan “Wannabe een schilder”. De mensen van het Wannabe team maken direct van de gelegenheid gebruik om ons uit te nodigen voor de familieshow ‘Day for a daydream’. Een leuk show van zo’n 1,5 uur vol dans en zang. Andere parkvoorzieningen zijn: waterfiets verhuur, een kinderboerderij en liggen er verspeid over het park speeltoestellen. Absoluut een van de top voorzieningen op ‘de Eemhof’ is de Tokkelbaan over een groot meer.

Tevens hebben we ook een wandeling gemaakt naar het nog in aanbouw zijnde nieuwe gedeelte Marina jachthaven. Dit is een jachthaven met luxe appartementen, gebouwd in de stijl van de Côte d’Azur en uitkijkend over het Eemmeer.  Zeker als je graag je vakantie door brengt aan het water of je hebt een boot, dan kan je hier een fantastische vakantie beleven. Voor het avondeten zijn we gaan eten in ‘The Grill’, ik moet zeggen erg sfeervol, prima eten en een goede en snelle service. Maar omdat we net buiten de vakantieperiode op vakantie waren, was het er ook niet erg druk. Voor de kinderen is er ook een kleine (indoor) speelplek.

Kort samengevat, een vakantiepark waar veel te beleven is zowel overdag als in de avond. Vooral watersport – en visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er is ook een extra visvijver met forel. Zeker bij mooi (zomer) weer is het hier prima vakantie vieren. Bij interesse kan je hier De Eemhof boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.