Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje

Op (activiteiten-) boerderij het Hobbyschuurtje, welke gelegen is op het platteland van Midden-Limburg, kunt u het echte boerenleven ervaren, voelen en proeven. Wandel mee met een rondleiding en steek uw armen uit de mouwen en help mee met het voeren en het verzorgen van de kalfjes en koeien. Of wat dacht u van koe-knuffelen of een partijtje weidegolf? Uiteraard kunt u ook lekker lunchen en smullen van een stuk echte Limburgse vlaai. Na afloop mag een bezoekje aan het winkeltje niet ontbreken. Hier vindt u naast koeienhuid accessoires ook het unieke streekproduct “Beauty with Biest”. Dit zijn gezichtsverzorgende producten die gemaakt zijn van Biest. Dit is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van haar kalf. Deze melk bevat van nature hoge concentraties van vitamines en mineralen.

Adres: Lochterstraat 4, 6012 RD Haler
Website: Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje

Bungalowparken nabij

Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn ligt zoals de naam al doet vermoeden, in het beroemde witte stadje Thorn. Bij mooi warm weer is het dagstrand perfect om een frisse duik te nemen of om te luieren op het strandje.

Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer 'Boschmolenplas'. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.