Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn in Kamerik, is een grote boerderij met voor ieder wat wils. Hier kunt u terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, maar u kunt hier ook gewoon zomaar even langskomen. Wat dacht u van een partijtje klompengolf met uw gezin? Vanaf de boerderij kunt u ook prachtige wandelingen maken. Gaat u liever het water op, stap dan in een kano! Speciaal voor de kinderen is er een speeltuin, zandbak en uitkijktoren. Daarnaast zijn er ook stapvlonders en zelfbedieningsvlotjes.

Adres: Mijzijde 6 3471 GM Kamerik
Website: Boerderij De Boerinn

Actief ontspannen en altijd gastvrij

De dieren van de Boerderij De Boerinn verwachten ook een bezoekje. Er wonen hier mini-varkens, kippen, dwerggeiten, schapen, koeien en hangbuikzwijnen. Verder kunt u hier talloze binnen- en buitenactiviteiten boeken, zoals kaasmaken, boerenstalspelen, escape room de Melkput, boogschieten, schapen drijven, geiten yoga, polderspelen, schilderen en nog veel meer! Er wordt bij Boerderij De Boerinn ook voor de inwendige mens gezorgd. Ontbijt, lunch, diner, een drankje of een snelle hap als tussendoortje? Het is hier allemaal mogelijk. Er is onder meer een gezellig terras aanwezig. Alles staat hier in het teken van ongedwongen en buitengewoon genieten!

Bungalowparken nabij

Boerderij De Boerinn

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Europarcs Het Amsterdamse Bos

Europarcs Het Amsterdamse Bos, omgeven door de natuur van het Amsterdamse Bos, maar ook Amsterdam ligt binnen handbereik. Ideaal, want zo biedt dit vakantiepark het beste van twee werelden.

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.