Boerderij De Boerinn

Genieten van het buitenleven in Utrecht? Ga dan naar Boerderij De Boerinn in Kamerik, een grote boerderij met voor ieder wat wils. Hier kunt u terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, maar u kunt hier ook gewoon zomaar even langskomen. Wat dacht u van een partijtje klompengolf met uw gezin? Vanaf de boerderij kunt u ook prachtige wandelingen maken. Gaat u liever het water op, stap dan in een kano! Speciaal voor de kinderen is er een speeltuin, zandbak en uitkijktoren. Daarnaast zijn er ook stapvlonders en zelfbedieningsvlotjes. De dieren van de Boerderij De Boerinn verwachten ook een bezoekje. Er wonen hier mini-varkens, kippen, dwerggeiten, schapen, koeien en hangbuikzwijnen. Verder kunt u hier talloze binnen- en buitenactiviteiten boeken, zoals kaasmaken, boerenstalspelen, escape room de Melkput, boogschieten, schapen drijven, geiten yoga, polderspelen, schilderen en nog veel meer!

Er wordt bij Boerderij De Boerinn ook voor de inwendige mens gezorgd. Ontbijt, lunch, diner, een drankje of een snelle hap als tussendoortje? Het is hier allemaal mogelijk. Er is onder meer een gezellig terras aanwezig. Alles staat hier in het teken van ongedwongen en buitengewoon genieten!

Website: www.deboerinn.nl
Adres: Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik

Bungalowparken nabij Boerderij De Boerinn

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer