Villapark Gooilanden

Op Villapark Gooilanden vallen alle vakantie-puzzelstukjes op hun plaats. Platteland, natuur, water, stad, rust en vermaak? Op deze groene plek in het Gooi kunt u alles combineren. Wilt u gaan wandelen, fietsen, varen of shoppen? Het is hier allemaal mogelijk. U komt daarna thuis in een luxe suitelodge met wellness!

  • Kleinschalige villapark
  • De Loosdrechtse plassen liggen op vier kilometer
  • Perfect voor een dagje Amsterdam, Utrecht en Hilversum

Boek Villapark Gooilanden direct bij Dutchen:

Villapark Gooilanden

Villapark Gooilanden is perfect voor wie veel vakantie-avonturen wil beleven. De Loosdrechtse Plassen liggen op 4 km afstand. Verken ze vanuit een elektrische sloep. Gaat u fietsen langs de Vecht of toch liever varen op de rivier? Wandelen langs de buitenplaatsen bij ’s Graveland is ook een unieke belevenis. Een middagje naar Amsterdam of Utrecht? Deze steden liggen om de hoek. Andere bijzonderheden in de buurt zijn: Paleis Soestdijk en het schilderachtige Ankeveen. Ga met kinderen naar Speelpark Oud Valkeveen!

Wat is er te doen op villapark Gooilanden?

Op Villapark Gooilanden staat u maar één ding te doen en dat is: intens genieten, omringd door luxe in een rustige omgeving! Dat is waar vakantievieren op de vakantieparken van Dutchen om draait. Op het vakantiepark staan 53 suitelodges voor vier of zes personen, die als relaxte uitvalsbasis dienen om de veelzijdige omgeving te verkennen.

De Loosdrechtse plassen liggen op slechts vier kilometer afstand. Huur een sloep, strijk neer op één van de strandjes en bezoek de dorpen Weesp en Muiden met het Muiderslot. Fietsen- en wandelen, of wat dacht u van een dagje Amsterdam, Utrecht, Amersfoort of Hilversum? Nadien is het heerlijk thuiskomen in een van de luxe villa’s met een opvallende vormgeving, die mooi opgaat in het groene landschap van het Gooi.

De suitelodges hebben grote ramen, die voor een fraaie lichtinval zorgen. De moderne inrichting, de luxe keuken en het design sanitair zijn allemaal prachtig en praktisch op elkaar afgestemd. U kunt er ook een echte wellness vakantie van maken door een suitelodge met een Finse sauna of een eigen buiten-bubbelbad te reserveren. Het is ook zalig vertoeven rond de rustieke vuurplaats in de tuin, die ook als barbecue kan dienen. De ideale plek om te proosten op uw mooie vakantie bij Villapark Gooilanden!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond Villapark Gooilanden

Bekijk hier de plattegrond van de Villapark Gooilanden (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Villapark Gooilanden

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.