De Zwanburgerroute

Wandelt u graag en zoekt u een bijzondere wandeltocht? Dan kunnen we De Zwanburgerroute aanraden. Want naast wandelen, stapt u op twee plekken aan boort van een echte salonboot. U wandeltocht begint in Warmond en vanaf het eiland Koudenhoorn maakt u een overtocht met de salonboot naar de Zwanburgerpolder. Direct bij aankomst staan nieuwsgierige koeien u al op te wachten en wordt u getrakteerd op prachtige oer-Hollandse vergezichten en kunt u talrijke grutto’s, kievieten en scholeksters spotten. Na deze mooie wandeltocht van 1,5 km stapt u weer op de salonboot, die u overzet naar het schiereiland Tengnagel. Hier begint het tweede deel van de wandeling. Deze is ruim 5 km. en voert u terug naar het begin punt in Warmond. Warmond zelf is ook een aanrader, het mooie dorpje heeft enkele winkels, galeries en horeca voorzieningen.

Adres: Opstapplaats is de steiger op Koudenhoorn
Website: De Zwanburgerroute

Goed om te weten

De Zwanburgerroute is ook geschikt voor kleine kinderen aangezien u de lengte kunt aanpassen van 2-7 kilometer. Wilt u hier meer over weten, loop dan eventjes binnen bij de VVV in Warmond. De Salonboor vaart van april t/m oktober.

Bungalowparken nabij

De Zwanburgerroute

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.