Parc du Soleil

Op slechts 10 fietsminuten van het Noordzeestrand ligt vakantiepark du Soleil. Laat u verrassen door het puur Hollandse landschap, trek eropuit en verken de Zuid-Hollandse kust. Kinderen kunnen onbezorgd spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

 • Vakantiechalets die u dat echte strandgevoel geven
 • Het park ligt in de Bollenstreek en nabij het strand
 • Indoor speeltuin, binnenzwembad en honden zijn toegestaan

Boek Parc du Soleil direct bij EuroParcs:

Parc du Soleil

Parc du Soleil is een fantastisch vakantiepark, superieur gelegen aan de rand van de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Het strand en de zee bereikt u per fiets in minder dan 10 minuten. De puur Hollandse omgeving nodigt uit tot lange fietstochten of ontspannende wandelingen door de duinen of over het strand. Maar ook de badplaats Noordwijk is absoluut een bezoekje waard. Of wat dacht u van een dagje Den Haag of Leiden? Kortom, u kunt hier alle kant op!

Wat is er te doen op du Soleil?

Vakantiepark du Soleil staat het jaarrond garant voor water- en speelplezier! Uw kinderen willen niets liever dan een duik nemen in het binnenzwembad van Europarcs du Soleil. De allerjongste gasten kunnen terecht in het veilige peuterbadje. Terwijl uw kinderen zwemmen en bommetjes maken in het zwembad, kunt u ontspannen aan de rand van het zwembad op een van de ligstoelen. Maar het prachtige strand van Noordwijk ligt ook binnen handbereik. Luieren op het strand terwijl uw kinderen spelen in de branding en schelpen zoeken. Of wat dacht u van een lange strandwandeling?

Ravotten en spelen kan ook op het sportveldje en op de diverse speeltoestellen, die verspreid over het parkterrein van du Soleil liggen. Is het weer wat minder, dan biedt de overdekte speeltuin uitkomst! Daarnaast organiseert het enthousiaste recreatieteam in de schoolvakanties fantastische activiteiten. Wat dacht u van knutseluurtjes, sportwedstrijden en een kinderdisco? Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen. Maar vergeet ook niet om er op uit te trekken, de omgeving is puur Hollands. Fietsen of wandelen door de duinen, langs de bollenvelden of bezoek Lisse en de Keukenhof.

U kunt er voor kiezen om te gaan eten in een van de strandpaviljoens, maar u kunt ook aanschuiven in het gezellige parkrestaurant op vakantiepark du Soleil. Een gezellige lunch of diner of neem plaats in de bar voor een gezellig avondje. U verblijft in gelijkvloerse vakantiechalets, die compleet zijn ingericht en beschikken over grote ramen, voor een heerlijk binnen- buitengevoel. 

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad met peuterbad

Horeca

 • Café/bar
 • Restaurant
 • Broodjesservice

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Indoor speeltuin
 • Recreatieteam  (tijdens schoolvakanties)
 • Speeltuin
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Pannaveld
 • Fietsverhuur

Plattegrond Parc du Soleil

Bekijk hier de plattegrond van de Parc du Soleil (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Parc du Soleil

Bekijk hier de plattegrond van de Parc du Soleil (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Parc du Soleil

Aanbiedingen

Beleef de kerst samen bij EuroParcs

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Tijdens de kerstvakantie zijn de vakantieparken van Europarcs, dan ook helemaal ingericht in kerstsfeer,…

Naar aanbieding

December is de feestmaand bij Europarcs

Breng de mooie maand december door op een van de parken van Europarcs! De parken zijn mooi verlicht en aangekleed en wordt er van alles…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.