Vaartochten met de ‘Gebroeders Luden’

De reddingsboot ‘Gebroeders Luden’ heeft een indrukwekkend verleden. In de eerste jaren is de boot ingezet door de KNRM en ook in IJsland is de snelle reddingsboot ingezet bij veel reddingsacties. Tegenwoordig kan de reddingsboot het wat rustiger aan doen en wordt de boot ingezet voor toeristische vaartochten over de Waddenzee. Zo kunt u mee met een zeehondentocht of een tocht over het Lauwersmeer. Zoekt u het echte avontuur, dan is de Westgattocht een aanrader. U gaat mee op een 4 uur durende vaartocht en u voelt hoe het is, om een echte redder te zijn. Ook de Engelsmanplaattocht is een aanrader! U vaart naar een prachtig deel van het wad tussen Ameland en Schiermonnikoog, waar u een wandeling maakt over de zandbank Engelsmanplaat. Wilt u meer informatie over de vaartochten, dan kunt u de website bezoeken.

Adres: Haven 26, Lauwersoog
Website: Vaartochten met reddingsboot ‘Gebroeders Luden’

Bungalowparken nabij

Vaartochten met de ‘Gebroeders Luden’

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Landal Esonstad

Landal Waterpark Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.