Historisch Openluchtmuseum

Bij het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven kun je 2000 jaar terug in de tijd reizen. Bezoek het gereconstrueerde middeleeuwse plaatsje Endehoven uit de periode 1250 – 1600 of ga nog verder terug in de tijd naar het prehistorische dorpje Eversham uit de periode 800 – 50 v. Chr. Bij het Historisch Openluchtmuseum blijft het echter niet alleen bij kijken. De kinderen kunnen in de kinder-doe-weken ook de handen uit de mouwen steken tijdens allerlei workshops.

Het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven is open van november t/m maart op zondag van 13:00 tot 17:00 en van april t/m oktober van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en in het weekend vanaf 11:00.

Boutenslaan 161 B
5644 TV Eindhoven

Bungalowparken nabij Historisch Openluchtmuseum

Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer