Historisch Openluchtmuseum

In het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven gaat u 2000 jaar terug in de tijd! Bezoek het gereconstrueerde middeleeuwse plaatsje Endehoven of ga nog verder terug in de tijd, naar het prehistorische dorpje Eversham en naar de tijden van jagers en verzamelaars. Ontmoet bewoners, die gehuld zijn in kleding, die aansluit bij de tijd waarin ze leefde. Hierdoor komt ook echt alles tot leven, zodat u helemaal meegezogen wordt in het verleden. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

Adres: Boutenslaan 161b, 5644 TV Eindhoven

Bungalowparken nabij

Historisch Openluchtmuseum

Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z'n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

De Heihorsten

Midden op het Brabantse platteland ligt De Heihorsten. Zeker als u op zoek bent naar rust en de weidsheid van het platteland, dan is dit een uitstekende keuze!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.