Industrieel Smalspoor Museum

Stap in een van de smalspoortreinen en u beleeft een prachtige treinrit, grotendeels over een origineel traject, wat vroeger gebruikt werdt voor turftransport. Langs het traject staat ook smalspoor materieel opgesteld en wordt tijdens de treinrit ook regelmatig gestopt en uitleg gegeven over het smalspoor en het gebied! De rit eindigt bij de turfstrooiselfabriek – dit is overigens de enige, in originele staat behouden, turfstrooiselfabriek van Nederland. Ook beschikt het Smalspoor Museum over een collectie smalspoorlocomotieven, wagens en beeldmateriaal. Na afloop kunt u in het restaurant een drankje of een hapje eten.

Adres: Griendtsveenstraat 140, 7887 TK Erica

Bungalowparken nabij

Industrieel Smalspoor Museum

Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

De Huttenheugte

De Huttenheugte is een top vakantiepark. Met een tropisch zwembad, veel indoor- en outdoor faciliteiten en ook Plopsa Indoor en Wildlands Emmen liggen vlakbij.

Wilsumer Berge

In Duitsland, vlak over de grens bij Hardenberg in Overijssel, ligt Vakantiepark Wilsumer Berge. Tot slot is er op het vakantiepark een snackbar en restaurant, waar u kunt genieten van verse Italiaanse recepten.

’t Hooge Holt

Plonzen in het binnenzwembad- en buitenzwembad, ravotten in de indoorspeeltuin 'Mad Monkey Jungle' en met de kinderen bowlen. Een prima familie vakantiepark in het Vechtdal.

De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.