Jachthaven Aeme-Stelle

Bij Jachthaven Aeme-Stelle kunt u heerlijk genieten aan de Amstel. U vindt deze mooie haven in Uithoorn. Dit is een ideale bestemming voor een dagje uit in de omgeving van Amsterdam. Maak hier bijvoorbeeld een stop tijdens een fietstocht door de regio. De haven ligt in een gezellig en veelzijdig recreatiegebied. Of bent u liefhebber van varen of beschikt u zelf over een boot? Dan moet u zeker eens naar Jachthaven Aeme-Stelle gaan.

Adres: Kon. Julianalaan 54, 1421 AH Uithoorn
Website: Jachthaven Aeme-Stelle

Varen over de Amstel en door het Groene Hart

Liefhebbers van varen en boten leggen graag aan in jachthaven Aeme-Stelle. U kunt hier ook boten huren. De voorzieningen van de haven zijn onlangs gerenoveerd. Er is veel aandacht voor duurzaamheid. U vindt hier o.a. elektrische oplaadpunten voor boten. U vaart vanuit de haven zo de mooie omgeving in. Wat dacht u van een tochtje over de Amstel naar Amsterdam? Dit is een route met veel groen, uitzicht op molens en herenhuizen. U kunt ook het Groene Hart in varen met recreatieplassen, zoals de Nieuwkoopse Plassen, de Westereinder, de Kaag en de Vinkeveense plassen.

De Jachthaven van Aeme-Stelle beschikt over een autovrije kade, zodat u hier zalig kunt relaxen op een van de gezellige terrasjes. Ideaal om na te genieten na een heerlijk dagje op het water. Blijft u liever op het droge, dan zijn er in de directe omgeving ook enkele bijzondere wandelroutes, waaronder de Fortenroute van 8 km. Bezoek onder meer het Fort aan de Drecht in Uithoorn dat deel uitmaakt van De Stelling van Amsterdam, die zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Met de kinderen kunt u naar de Kinderboerderij De Olievaar met vele dieren en een leuke speeltuin.

Bungalowparken nabij

Jachthaven Aeme-Stelle

Europarcs Het Amsterdamse Bos

Europarcs Het Amsterdamse Bos, omgeven door de natuur van het Amsterdamse Bos, maar ook Amsterdam ligt binnen handbereik. Ideaal, want zo biedt dit vakantiepark het beste van twee werelden.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

EuroParcs Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa's die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.