Kaasboerderij Hoogerwaard

Lekker een dagje doorbrengen op het platteland? Kom dan naar Kaasboerderij Hoogerwaard in Oudekerk a/d IJssel. Jong en oud beleven hier beslist een onvergetelijke dag. Er is van alles te zien en te ondernemen. Begin de dag met een rondleiding over de boerderij; het is niet elke dag dat u met eigen ogen kunt zien hoe kaas wordt gemaakt. U bezoekt de kaasmakerij, de plasticruimte, de opslagruimte en u gaat ook bij de dieren van de boerderij langs. Of steek zelf de handen uit de mouwen en leer kaasmaken tijdens een workshop. Leuk voor alle leeftijden!

Maar Kaasboerderij Hoogerwaard heeft u nog meer te bieden. U kunt hier ook allerlei leuke boerderijspellen spelen, zoals klompenklossen, kruiwagenrace en bibber kip. Of wat dacht u van indoor minigolf of ouderwets klootschieten op de ‘Schanspolder’ met uitzicht op de Hollandse IJssel? Er is ook een fietsverhuur, maar zoekt u iets originelers dan staan er eveneens kickbikes (steps) voor u klaar waarmee u de natuur in de Krimpenerwaard kunt verkennen. Dit alles is te combineren met een high tea.

Lageweg 45
2935CD Ouderkerk a/d IJssel
website: Hoogerwaard.info

Bungalowparken nabij Kaasboerderij Hoogerwaard

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer