Kaasboerderij Hoogerwaard

Lekker een dagje doorbrengen op het platteland? Kom dan naar Kaasboerderij Hoogerwaard in Ouderkerk a/d IJssel. Jong en oud beleven hier beslist een onvergetelijke dag. Er is van alles te zien en te ondernemen! Begin de dag met een rondleiding over de boerderij: het is niet elke dag dat u met eigen ogen kunt zien hoe kaas wordt gemaakt.

Adres: Lageweg 45, 2935CD Ouderkerk a/d IJssel
Website: Kaasboerderij Hoogerwaard

Een leuk dagje uit op het platteland

U bezoekt de kaasmakerij, de opslagruimte en u gaat ook bij de dieren van de boerderij langs. Of steek zelf de handen uit de mouwen en leer kaasmaken tijdens een workshop. Leuk en leerzaam voor alle leeftijden. Maar Kaasboerderij Hoogerwaard heeft nog meer te bieden. U kunt hier ook allerlei leuke boerderijspellen spelen, zoals klompenklossen, kruiwagenrace en bibber kip. Of wat dacht u van indoor minigolf of klootschieten op de ‘Schanspolder’ met uitzicht op de Hollandse IJssel? Er is ook een fietsverhuur, maar zoekt u iets originelers dan staan er eveneens kickbikes (steps) voor u klaar waarmee u de natuur in de Krimpenerwaard kunt verkennen. Dit alles is te combineren met een high tea.

 

Bungalowparken nabij

Kaasboerderij Hoogerwaard

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.