Parc de IJsselhoeve

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen. Duik bij terugkomst in het buitenzwembad, bezoek de manege en geniet na in een van de trendy chalets.

Parc de IJsselhoeve - Zwembad - 1
Parc de IJsselhoeve - Zwembad - 5
Parc de IJsselhoeve - Speeltuin - 1
Parc de IJsselhoeve - Voetbalveld - 1
Parc de IJsselhoeve - Fietsverhuur - 3
Parc de IJsselhoeve - Manage - 5
Parc de IJsselhoeve - Manage - 10
Parc de IJsselhoeve - Horeca - 1
Parc de IJsselhoeve - Comfort 6 personen - Woningtype B - 1
Parc de IJsselhoeve - Vakantiewoningen - 2
Parc de IJsselhoeve - Superieur 6 personen - 2
Parc de IJsselhoeve - Superieur 6 personen - 8
Parc de IJsselhoeve - Deluxe 4 personen - 4

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam op slechts 20 autominuten ligt. Indien gewenst combineert u dus de rust van het platteland met de drukte van de stad. Fiets- en wandelt u graag, het recreatiegebied Hitland is hiervoor perfect. Bezoek tijdens u wandel- of fietstochten ook de nabijgelegen dorpjes Ouderkerk en Capelle aan den IJssel. Hier kunt u diverse (monumentale) molens en boerderijen bewonderen.

Wat is er te doen op Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark dat geschikt is voor jong en oud! In de zomermaanden staat het verwarmd buitenzwembad garant voor heel wat uurtjes waterplezier. Uw kinderen hebben dolle pret in het zwembad: bommetjes maken, lekker dobberen en met een bal gooien. Terwijl u een goed boek leest op een van de ligbedden, rondom het zwembad, kunt u ook uw kinderen in het oog houden. Ideaal! De allerjongste gasten kunnen veilig en ongestoord spetteren in het verwarmd kinderbadje.

De ligging van Parc de IJsselhoeve is uniek! U kunt zowel de rust en ruimte opzoeken van het platteland als ook de drukte van Rotterdam. Een dagje winkelen en de vele hotspots bezoeken, terwijl u de volgende dag op de fiets springt, om te genieten van het oer-Hollandse landschap. Ook het recreatiegebied Hitland is een aanrader! Hier kunt u wandelen, fietsen als ook kanoën. Uitrusten kan bij een van de eetgelegenheden. Op Parc de IJsselhoeve kunnen kinderen terecht in het speeltuintje, op het sportveld en bij de manage kunnen ze een ritje maken.

Na een dagje Rotterdam of een bezoekje aan het recreatiegebied Hitland, is het heerlijk thuiskomen in een van de chalets. De gelijkvloerse chalets zijn trendy ingericht en kenmerkend zijn de grote raampartijen en slaapt u op boxspring bedden. Ook een keuken en terras zijn aanwezig! U kunt dus zelf koken, maar u kunt ook een tafeltje reserveren in het parkrestaurant of een bezoekje brengen aan de snackbar. Goed om te weten: Wifi is gratis en ook uw hond is welkom!

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Peuterbadje

Horeca

  • Restaurant
  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Sportveld
  • Manege

Bungalowparken nabij Parc de IJsselhoeve

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer
Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Parc de IJsselhoeve

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.