Kijk- en speelboerderij ’t Rundal

Boer Bert staat op uw te wachten voor een rondleiding over de Kijk- en Speelboerderij ’t Rundal in Eersel. Ontdek het leven op de varkenshouderij, bewonder zeldzame huisdierrassen als de Nederlandse landgeit en het Kempisch heideschaap en misschien willen uw kinderen wel een ritje maken op een pony. Daarna kunnen uw kinderen lekker spelen in de indoor speelruimte, niet met een ballenbak, maar in een maïsbak!

Adres: Schadewijk 23, 5521 NN Eersel

Bungalowparken nabij Kijk- en speelboerderij ’t Rundal

wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer