Kijk- en speelboerderij ’t Rundal

Boer Bert staat op uw te wachten voor een rondleiding over de Kijk- en Speelboerderij ’t Rundal in Eersel. Ontdek het leven op de varkenshouderij, bewonder zeldzame huisdierrassen als de Nederlandse landgeit en het Kempisch heideschaap en misschien willen uw kinderen wel een ritje maken op een pony. Daarna kunnen uw kinderen lekker spelen in de indoor speelruimte. En dan niet in een ballenbak, maar in een maïsbak!

Adres: Schadewijk 23, 5521 NN Eersel

Bungalowparken nabij

Kijk- en speelboerderij ’t Rundal

TerSpegelt

Welk seizoen ook op vakantiepark TerSpegelt is verveling uitgesloten! Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en naast heel veel waterpret, heeft TerSpegelt ook heel veel sport- en speel activiteiten.

Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.