Kinderboerderij Dondertman

Een dagje naar de kinderboerderij is altijd feest en al helemaal als u naar de Kinderboerderij Dondertman in Holten gaat. Bekijk en aai de kippen, de varkens, de geiten, paarden, konijnen en cavia’s. Maar behalve het knuffelen van de dieren kan er ook volop worden gespeeld. Er is onder andere een vogelnest-schommel, graafmachine, kabelbaan en glijbaan of doe mee met de activiteiten als schapen scheren, klootschieten of knutselen

Adres: Meester Bosweg 5, 7451 KC Holten
Website: Kinderboerderij Dondertman

Bungalowparken nabij

Kinderboerderij Dondertman

Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Vakantiepark de Noetselerberg

Plons in het binnenzwembad met waterglijbaan en bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Dolle sport- en speelpret is er in de indoorspeeltuin en op de sportvelden.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.