Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is een gemoedelijk vakantiepark pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen. Ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers en gezinnen.

 • Ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers en gezinnen
 • Waterpret in het binnenzwembad en aan het recreatiemeer
 • Comfortabele chalets, luxe boomhutten en safaritenten

Boek hier Vakantiepark Mölke:

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is een gemoedelijk vakantiepark in het dorpje Zuna en nabij ‘Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug’ en rivier de Regge. De omgeving is dan ook bij uitstek geschikt voor lange fiets- en wandeltochten. Ook erg leuk is een boottocht over de Regge, wie weet spot u wel het ijsvogeltje dat langs de Regge woont. Bovendien liggen zowel Avonturenpark Hellendoorn, het Wildlands Dierenpark Emmen en Attractiepark Slagharen in de nabijheid.

Wat is er te doen op vakantiepark Mölke?

Waterpret is er voldoende op vakantiepark Mölke! Want het Mölke beschikt over zowel een binnenzwembad als een zandstrandje dat grenst aan de Regge! Terwijl u kinderen zwemmen, duiken en dobberen in het riviertje, kunt u luieren en genieten van de warme zon op het zandstrandje. Ideaal! Zou het weer wat minder zijn, dan biedt het binnenzwembad met kleuterbad, waarvan het water minimaal 28 graden is uitkomst. Ook een bezoekje aan de sauna is mogelijk. Wat gratis is voor u als gast! Goed om te weten: Het overdekte zwembad is het jaarrond geopend. 

U verblijft pal naast de Regge, huur dus een kano, sloep of een fluisterbootje, om de waterrijke omgeving te verkennen. Blijft u liever aan wal, maar wilt u er toch op uit trekken, huur dan een fiets bij de receptie. Hier kunt u tevens terecht voor tips en bezienswaardigheden in de omgeving. Altijd leuk is ook een bezoekje aan de binnenspeeltuin. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, terwijl u in het aangrenzende terras, onder het genot van een hapje en een drankje, een oogje in het zeil kunt houden. Maar ook een all-weather sportveld, een airtrampoline alsook een recreatieteam in de schoolvakanties ontbreken niet!

Heeft u honger gekregen na een actief dagje? Schuif dan aan in het kindvriendelijke restaurant op vakantiepark Mölke, welke ook toegang geeft tot de binnenspeeltuin. Het is zelfs mogelijk om een diner te combineren met een potje bowling op de te gekke witte bowlingbaan. U verblijft in chalets die gelegen zijn in het groen, bovendien is er ook een bijzondere accommodatie te huur een echte boomhut.  De boomhut is ruim 4 meter hoog, geeft uitzicht over het riviertje de Regge en is geschikt voor 5 personen.

Lekker luxe zijn ook deze wellness vakantiehuisjes met een hottub. Of wat dacht u van deze luxe glamping accommodaties? Hier viert u vakantie midden in de natuur.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad met peuterbad
 • Zandstrandje dat grenst aan de Regge

Horeca

 • Familierestaurant
 • Parkwinkel

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Fiets-/skelterverhuur
 • Kanoën/kanoverhuur
 • Sportveld
 • Vismogelijkheden
 • Boogschietbaan
 • Bowlingbaan

 

Plattegrond Vakantiepark Mölke

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Mölke (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Mölke

Ook interessant over Vakantiepark Mölke

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.