Kidsplaza De IJzeren Man

Kidsplaza De IJzeren Man is een binnen- en buitenspeeltuin die zorgt voor een geweldig dagje uit! Binnen kunnen de kinderen zich uitleven op de vele springkussens en de klimtoestellen. Buiten kunt u plaatsnemen op het terras en kunnen de kinderen zich prima vermaken in het grote fort en de vele houten speeltoestellen of de spannende touwbrug oversteken.

Adres: Geurtsvenweg 2a, 6006 SN Weert
Website: Kidsplaza Weert

Bungalowparken nabij

Kidsplaza De IJzeren Man

Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

De Heihorsten

Midden op het Brabantse platteland ligt De Heihorsten. Zeker als u op zoek bent naar rust en de weidsheid van het platteland, dan is dit een uitstekende keuze!

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn ligt zoals de naam al doet vermoeden, in het beroemde witte stadje Thorn. Bij mooi warm weer is het dagstrand perfect om een frisse duik te nemen of om te luieren op het strandje.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.