Klimbos Garderen

Zoekt u een actief en uitdagend uitje? Dan is het klimbos in Garderen, wat midden in de Veluwse bossen is gelegen perfect! Of u nu een beginnende of gevorderde klimmer bent, er is altijd een klimparcours dat aansluit bij uw wensen. Wat dacht u van het Netventure parcours, speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Zoekt u wat meer uitdaging? Dan is het No Limit Parcours en het Discover Parcours op een hoogte van 25 meter, wat u zoekt!

Adres: Putterweg 81, 3886 PG Garderen
Website: Klimbosgarderen.nl

Uitstekend voor een actief dagje op de Veluwe

Maar ook de andere zeven klimparcoursen zijn een flinke uitdaging! Heeft u jonge kinderen, deze zijn welkom vanaf 4 jaar. Ze kunnen zich uitleven op een parcours van 5 meter hoogte, wat voorzien is van netten. Een klimgordel is dus niet nodig. Zijn uw kinderen 1.20 meter dan kunnen ze terecht op maar liefst negen parcoursen, die variëren in hoogte van 5, 7, 10, 12, 18 en 25 meter. Daarnaast heeft het klimbos in Garderen, als enige klimbos in Nederland in samenwerking met Staatsbosbeheer, het klimbos voorzien van leerzame tips en wetenswaardigheden. Op deze manier leren u en uw kinderen ook nog iets over de natuur.

Bungalowparken nabij

Klimbos Garderen

Resort Veluwe

Resort Veluwe is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en een uitdagen klimbos.

Bospark Garderen

In de vroege morgen maakt u een wandeling door het bos. Neem een duik in het buitenzwembad of ontspan in het wellness centrum. Maar ook een uitstapje is zo gemaakt.

Vakantiepark De IJsvogel

Geniet van de natuur, trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. Vlakbij liggen typische plaatsjes als Otterlo en Barneveld. Adresje voor zowel rustzoekers als actievelingen.

De Veluwse Hoevegaerde

Ver weg van alle drukte is de Veluwse Hoevegaerde is een verademing voor rust- en wandelliefhebbers. U verblijft in knusse rietgedekte boerderijtjes.

Parc Heihaas

In de prachtige bossen van de Veluwe vindt u het gemoedelijke Heihaas. Dolle waterpret in het binnenzwembad en beleven uw kinderen een fijne tijd in de Bollo Club.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.