Klimbos Garderen

Zoekt u een actief en uitdagend uitje? Dan is het klimbos in Garderen, wat midden in de Veluwse bossen is gelegen perfect! Of u nu een beginnende of gevorderde klimmer bent, er is altijd een klimparcours dat aansluit bij uw wensen. Wat dacht u van het Netventure parcours, speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Zoekt u wat meer uitdaging? Dan is het No Limit Parcours en het Discover Parcours op een hoogte van 25 meter, wat u zoekt!

Adres: Putterweg 81, 3886 PG Garderen
Website: Klimbosgarderen.nl

Uitstekend voor een actief dagje op de Veluwe

Maar ook de andere zeven klimparcoursen zijn een flinke uitdaging! Heeft u jonge kinderen, deze zijn welkom vanaf 4 jaar. Ze kunnen zich uitleven op een parcours van 5 meter hoogte, wat voorzien is van netten. Een klimgordel is dus niet nodig. Zijn uw kinderen 1.20 meter dan kunnen ze terecht op maar liefst negen parcoursen, die variëren in hoogte van 5, 7, 10, 12, 18 en 25 meter. Daarnaast heeft het klimbos in Garderen, als enige klimbos in Nederland in samenwerking met Staatsbosbeheer, het klimbos voorzien van leerzame tips en wetenswaardigheden. Op deze manier leren u en uw kinderen ook nog iets over de natuur.

Bungalowparken nabij Klimbos Garderen

De Hertshoorn

De Hertshoorn is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en voor tieners is er een apart programma.

Lees meer
Bospark Garderen

In de vroege morgen maakt u een wandeling door het bos. Neem een duik in het buitenzwembad of ontspan in het wellness centrum. Maar ook een uitstapje is zo gemaakt.

Lees meer
Vrijrijck de Heivlinder

U verblijft in knusse bos boerderijtjes, die verscholen liggen in het groen. Hierdoor is het bospark een uitstekende keuze, als u eventjes de hectiek van alle dag wil ontvluchten.

Lees meer
Landgoed De IJsvogel

Geniet van de natuur, trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. Vlakbij liggen typische plaatsjes als Otterlo en Barneveld. Adresje voor zowel rustzoekers als actievelingen.

Lees meer
De Veluwse Hoevegaerde

Ver weg van alle drukte is de Veluwse Hoevegaerde is een verademing voor rust- en wandelliefhebbers. U verblijft in knusse rietgedekte boerderijtjes.

Lees meer
Heihaas

In de prachtige bossen van de Veluwe vindt u het gemoedelijke Heihaas. Dolle waterpret in het binnenzwembad en beleven uw kinderen een fijne tijd in de Bollo Club.

Lees meer
De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

Lees meer
De Eikensingel

Relaxen doet u op de Eikensingel! Want elke bungalow beschikt over een privé-jacuzzi, is er een Finse sauna en een uniek spazwembad.

Lees meer
De Boshoek

Dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar de kinderboerderij, een balletje trappen op het sportveld en naar het activiteitenbos.

Lees meer
Rabbit Hill

De bosrijke omgeving en de fijne faciliteiten van Rabbit Hill zijn perfect voor een familievakantie. Neem een duik in het zwembad en ravot in de binnenspeeltuin.

Lees meer