Klimbos Weert

Klimmen, klauteren en roetsjen tussen de bomen? Wie houdt daar niet van? Klimbos Weert geeft het ouderwetse ‘boomklimmen’ een nieuwe dimensie met nog meer spanning en avontuur! In het recreatiegebied De IJzeren Man vindt u bij Klimbos Weert 4 klimparcoursen tussen de bomen, die elk verschillen in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Adres: Geurtsvenweg 8, 6006 SN Weert
Website: Klimbos Weert

Prima voor een heerlijk actief dagje in de natuur

Bent u op zoek naar een heerlijk actief dagje in de natuur, dan is dit beslist een aanrader! Het ECO Klimbos Weert is geschikt voor kinderen vanaf 1.30 meter. Doe het eerst voorzichtig aan en begin met een parcours op 3 meter hoogte: eenmaal bij het laatste parcours aangekomen, dan bevindt u zich op maar liefst 9 meter. U klimt over touwladders en touwbruggen, u balanceert op koorden en overwint nog meer spannende hindernissen. Met als ultieme adrenalinekick, een zipline van wel 40 meter lang aan het einde van het parcours. Het geeft een bijzonder gevoel om zo tussen de bomen door te zweven! Geen zorgen, veiligheid staat boven alles. U draagt een full-body klimgordel, die goed gezekerd is aan een life-line!

Bungalowparken nabij Klimbos Weert

Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer
Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer ‘Boschmolenplas’. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Lees meer
Erperheide

Erperheide staat bol van vermaak met o.a. tropisch zwembad met Aziatisch vissersdorp, indoor speeltuin en een pony-vakantie. Cottages liggen midden in het groen!

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer