Klimbos Weert

Klimmen, klauteren en roetsjen tussen de bomen? Wie houdt daar niet van? Klimbos Weert geeft het ouderwetse ‘boomklimmen’ een nieuwe dimensie met nog meer spanning en avontuur! In het recreatiegebied De IJzeren Man vindt u bij Klimbos Weert 4 klimparcoursen tussen de bomen, die elk verschillen in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Adres: Geurtsvenweg 8, 6006 SN Weert
Website: Klimbos Weert

Prima voor een heerlijk actief dagje in de natuur

Bent u op zoek naar een heerlijk actief dagje in de natuur, dan is dit beslist een aanrader! Het ECO Klimbos Weert is geschikt voor kinderen vanaf 1.30 meter. Doe het eerst voorzichtig aan en begin met een parcours op 3 meter hoogte: eenmaal bij het laatste parcours aangekomen, dan bevindt u zich op maar liefst 9 meter. U klimt over touwladders en touwbruggen, u balanceert op koorden en overwint nog meer spannende hindernissen. Met als ultieme adrenalinekick, een zipline van wel 40 meter lang aan het einde van het parcours. Het geeft een bijzonder gevoel om zo tussen de bomen door te zweven! Geen zorgen, veiligheid staat boven alles. U draagt een full-body klimgordel, die goed gezekerd is aan een life-line!

Bungalowparken nabij

Klimbos Weert

Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

De Heihorsten

Midden op het Brabantse platteland ligt De Heihorsten. Zeker als u op zoek bent naar rust en de weidsheid van het platteland, dan is dit een uitstekende keuze!

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn ligt zoals de naam al doet vermoeden, in het beroemde witte stadje Thorn. Bij mooi warm weer is het dagstrand perfect om een frisse duik te nemen of om te luieren op het strandje.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.