Klimbos Zeeuwse Helden

Op zoek naar een spannend uitje in Zeeland? Dan is het Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen een echte aanrader. Wie hier op grote hoogte met de tokkelbaan en via touwladders of wiebelbruggen van boom tot boom gaat, mag zich een echte held noemen! Jong (vanaf 1.30 meter) en oud, beginnende of gevorderde klimmer? Er is voor iedereen een geschikt klimparcours tussen de bomen te vinden.

Adres: Kraaijensteinweg 140, 4328 RD Burgh-Haamstede
Website: Klimbos Zeeuwse Helden

De leukste outdoor activiteiten in Zeeland

Er is voor iedereen een geschikt klimparcours tussen de bomen te vinden. Er zijn namelijk zes verschillende parcoursen, met 85 hindernissen in dit klimbos aanwezig. Voor kleine kinderen vanaf 5 jaar en minimaal 1.15 meter is er een apart kinderparcours en er zijn ook speeltoestellen voor de allerkleinsten. Kinderen tussen 8 en 12 jaar ontvangen na het klimmen een heldenstatus; een stempelkaart waarop ze stempels kunnen verzamelen om een gratis klimticket te verdienen. Kinderen tussen de 5 en 8 jaar, die het kinderparcours hebben afgelegd, krijgen een klimdiploma. Interesse in een klim uitje – u kunt makkelijk online reserveren. Maar u kunt ook kiezen voor een andere outdoor activiteit, kijk hiervoor op de website.

Bungalowparken nabij Klimbos Zeeuwse Helden

Camping Duinoord

Kom naar Zeeland en geniet van de rust en de Noordzee. Maak een strandwandeling, volg een SUP-introductie les en pik een terrasje in het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Heerlijk!

Lees meer
Residence ’t Hof van Haamstede

Geen grootschalig vermaak op Résidence ’t Hof van Haamstede, Hierdoor is het een fijn vakantieadresje, voor mensen die op zoek zijn naar een rustig park nabij de zee.

Lees meer
Duinpark ’t Hof van Haamstede

Op Duinpark ’t Hof van Haamstede wandelt u vanuit uw bungalow zo de duinen in, richting het strand en de Noordzee. Ideaal voor natuur- en zeeliefhebbers.

Lees meer
Villapark Livingstone

De zeewind door uw haren en het geruis van de golven, Burgh-Haamstede is de plek om uit te waaien. Villapark Livingstone is genieten aan zee.

Lees meer
Resort Haamstede

Zeeland, de provincie met de mooiste stranden en de meeste zonuren! Een provincie waar u lekker kunt uitwaaien. Nadien kunt u bijkomen in u luxe bungalow.

Lees meer
Vakantiepark Ginsterveld

Ginsterveld is gelegen nabij het populaire Burgh-Haamstede, onder het licht van de vuurtoren en nabij de prachtige Zeeuwse stranden.

Lees meer
Kustpark Klein Poelland

Het knusse Kustpark Klein Poelland is een oase van rust in het bruisende Renesse. Hier kunt u tot rust komen en ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer.

Lees meer
Camping de Brem

Tussen de breedste stranden van Nederland en het dorpje Renesse ligt Camping de Brem. Een goede camping met een buitenzwembad en een zeer enthousiast animatieteam.

Lees meer
Camping Julianahoeve

Plons in het binnenzwembad of suis van de turboglijbaan naar beneden. Supergaaf is ook het waterpark! Kortom, camping Julianahoeve staat garant voor veel waterpret!

Lees meer
Water Village

Zoekt u een rustig en waterrijk vakantieadres in Zeeland, dan is Water Village, wat volledig omgeven is door water, prima! Nieuw en met duurzame bungalows.

Lees meer