Vakantiepark Ginsterveld

Ginsterveld is gelegen nabij het populaire Burgh-Haamstede, onder het licht van de vuurtoren en nabij de prachtige Zeeuwse stranden. Zwemmen in het binnenzwembad of wandel naar de zee! Lekker luieren met mooi weer en neem een duik in zee.

 • Genieten op het strand, dorpjes bezoeken, wandelen en fietsen
 • Binnenzwembad met lange glijbaan en wellness voorzieningen
 • Diverse speeltuinen, airtrampoline en overdekte zandspeelplaats

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Ginsterveld

Vakantiepark Ginsterveld

Vakantiepark Ginsterveld ligt in Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland. Hier treft u een mooie mix van rust, ruimte, natuur en sfeervolle dorpjes. Er liggen in de omgeving veel leuke attracties voor jong en oud. Trek te voet, op de fiets of te paard door Boswachterij Westerschouwen, verken langs de kust de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en u kunt wandelen door de duinen en over het strand. Met kinderen gaat u naar Deltapark Neeltje Jans, Pretpark het Arsenaal of Reptielenzoo Iguana.

Wat is er te doen op vakantiepark Ginsterveld?

Uw vakantie gaat direct goed van start op vakantiepark Ginsterveld, want er is veel te beleven en te ondernemen! De pret begint in het te gekke binnenzwembad met een lange waterglijbaan van 40 meter, een kinderbad en een buitenzwembad. Er worden ook regelmatig duikinstructies gegeven. Terwijl uw kinderen zwemmen en van de waterglijbaan suizen, kunt u relaxen in het Turks stoombad en de whirlpool. Heerlijk! Hier kunt u echt eventjes bijkomen van alle drukte van alledag!

De kinderen hebben allang hun oog laten vallen op de airtrampoline! Die willen ze natuurlijk meteen uitproberen. Dit geldt ook voor de kabelbaan. Het is eveneens heerlijk spelen in de overdekte zandspeelplaats. Verder komt u overal op het parkterrein leuke speeltuintjes tegen. Er is een speelkooi waar u met z’n allen sportief aan de slag kunt. In de schoolvakanties worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd. Natuurlijk moet u niet vergeten om het strand te bezoeken!

De Ginsterveld Bistro zorgt in de ochtend voor verse broodjes om mee te nemen. Daarnaast is dit uw adres voor een smakelijke lunch of een diner. Zin om te borrelen met wat hapjes erbij? Dat kan hier ook. Dan is er ook nog Giel’s Diner voor snacks om mee te nemen, maar ook voor veel gezelligheid. Hier kunt u darten, flipperen, poolbiljarten en sportwedstrijden kijken. Aan het einde van de dag trekt u zich terug in uw luxe chalet, woodlogde of glamping lodge om na te genieten van een geslaagde dag.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen- en buitenzwembad met peuterbad
 • Turks stoombad en whirlpool

Horeca

 • Bistro / snackbar
Algemeen
 • Receptie

Sport/Spel

 • Diverse speelveldjes
 • Grote speeltuin
 • Kabelbaan
 • Speelkooi
 • Overdekte zandspeelplaats
 • Animatieteam (tijdens de schoolvakanties)

Plattegrond Vakantiepark Ginsterveld

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Ginsterveld (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiepark Ginsterveld

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Ginsterveld (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Ginsterveld

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.