Middelburg – Zeeland

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ligt op het eiland Walcheren. Middelburg is een schitterende en bruisende stad met een historische kern en tal van winkels, attracties en bezienswaardigheden. Een wandeling door Middelburg is dan ook een echte aanrader. U kunt dan kennis maken de schoonheid van deze stad.

Want dacht u van de verschillende haventjes, de Koepoort aan het Molenwater, welke ooit in opdracht van Napoleon is gebouwd, de Vismarkt waar regelmatig kunst en antiekmarkten gehouden en de Kuiperspoort, één van de oudste straatjes van Middelburg? Allemaal schitterende bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn.

Abdij Toren Lange Jan
Van verre is het abdijcomplex te herkennen aan de 89 meter hoge abdijtoren, de Lange Jan. Het is even klimmen: 207 treden om precies te zijn, maar het uitzicht is zeker op heldere dagen de moeite waard. Voor openingstijden en prijzen: Langejanmiddelburg.nl.

Mini Mundi Miniatuur Walcheren
Het hele eiland Walcheren is in een bloemrijke tuin op schaal nagebouwd. Daarnaast is er een attractiepark en een indoorspeeltuin. Meer info over Mini Mundi

Rondvaart Middelburg
In een open boot vaart u door de oude grachten van Middelburg. Door de deskundige uitleg tijdens deze rondvaart hoort u alles over het rijke VOC-verleden en de cultuurhistorie van Middelburg.

Rondvaart Veerse Meer vanuit Middelburg
Aan de Loskade in Middelburg kan men inschepen voor een mini-cruise naar het Veerse Meer. De tocht door het kanaal met het uitzicht op de wijdse polders van Walcheren en door de sluis van Veere is een unieke belevenis.

Rondrit per Paardentram door Middelburg
Tijdens een rondrit in de paardentram maakt u kennis met het heden en verleden van Middelburg. U kunt een rondrit maken met gids of zonder. De paardentram staat opgesteld bij het ANWB kantoor op de Nieuwe Burg. (zonder gids) bij de Tourist Shop Middelburg aan de Markt 51 in Middelburg.(met gids)

Bungalowparken nabij Middelburg – Zeeland

Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Lees meer
Waterpark Veerse Meer

Waterpark Veerse Meer is centraal gelegen in Zeeland. Hierdoor is het een perfect adresje voor watersporters en ook veel Zeeuwse steden zijn goed bereikbaar.

Lees meer
Camping De Pekele

Zwemmen in het all-westher zwembad, oefenenen op de klimwand, boogschieten, vlotvaren en lasergamen. Liever naar de Noordzee? Het is maar 3 km tot het strand.

Lees meer
Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio’s van Nederland.

Lees meer
Camping Ons Buiten

Het jaarrond bruist Ons Buiten; samen plonzen in het binnenzwembad, kinderen hebben alle ruimte om te spelen en u kunt heerlijk ontspannen in de luxe wellnessruimte.

Lees meer
RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Lees meer
Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkapelle.

Lees meer
De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

Lees meer
Hof Domburg

Hof Domburg is gelegen in pal aan het Zeeuwse strand. Met o.a. een tropisch zwemparadijs, indoorspeeltuin en Kuur- en Beautycentrum De Parel.

Lees meer
Buitenhof Domburg

Luxe vakantie vieren in mooie vakantievilla’s waarvan enkele zelfs met privé-sauna. De ligging is perfect; aan het Noordzeestrand en de badplaats Domburg.

Lees meer