Minigolf Terra Nova

Kom minigolfen op de mooiste baan van Nederland! Want de minigolfbaan van Terra Nova is uniek en ontworpen door architect Anton Klaassen. Een prachtig park met fonteinen en veel groen, die ook prima toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen. In de avonduurtjes is de minigolfbaan volledig verlicht. Is het wat minder weer, dan biedt de overdekte midgetgolfbaan uitkomst. Elk minigolfuitje kunt u afsluiten met een hapje en een drankje in het restaurant. Ook beschikt Terra Nova over een vlindertuin, waar op mooie dagen heel veel vlinders rondvliegen.

Adres: Nijkerkerstraat 12, 3882 PG Putten
Website: Minigolf Terra Nova

Bungalowparken nabij

Minigolf Terra Nova

Parc Heihaas

In de prachtige bossen van de Veluwe vindt u het gemoedelijke Heihaas. Dolle waterpret in het binnenzwembad en beleven uw kinderen een fijne tijd in de Bollo Club.

De Veluwse Hoevegaerde

Ver weg van alle drukte is de Veluwse Hoevegaerde is een verademing voor rust- en wandelliefhebbers. U verblijft in knusse rietgedekte boerderijtjes.

De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

Resort Veluwe

Resort Veluwe is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en een uitdagen klimbos.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.