Museum Oldebroek

Nieuwsgierig naar het echte boerenleven in de 17e eeuw? Dan moet u een bezoekje brengen aan het Boerderijmuseum in Oldebroek. Hier krijgt u niet alleen een prima indruk van het echte boerenleven in de 17e eeuw, regelmatig zijn er ook exposities en kunt u een wandeling maken over ‘het Vreepad’, een klompen wandelpad door het buitengebied van Oldebroek. Ook voor kinderen is er veel te doen, zo is er een verkleedkist met boerenkleding, kunnen ze een speurtocht lopen en kunnen ze echte oer-Hollandse spelletjes spelen, zoals hoepelen en steltlopen. Bovendien vinden er ook evenementen plaats zoals een oogstfeest, een boerderijfair en een schaapscheerdersfeest.

Adres: Bovenstraatweg 10a, 8096 PE Oldebroek
Website: Museum Oldebroek

Bungalowparken nabij

Museum Oldebroek

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.