Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn

Het eiland Koudenhoorn, gelegen tussen het dorp Warmond en de Kagerplassen, is een prachtige bestemming voor recreatie. Met een oppervlakte van 38 hectare biedt het eiland uitstekende mogelijkheden voor wandelen, zonnebaden, spelen en zwemmen op warme dagen. Verder zijn een bezoek aan de paardenweiden, de kinderboerderij en een speelbos zeker de moeite waard. Wilt u meer te weten komen over de natuur op het eiland? Bezoek dan het Natuur Ontdekkingcentrum op het eiland. Het centrum biedt verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan activiteiten zoals winterwandelingen, het pluizen van uilenballen of excursies om vleermuizen te spotten. Heeft u interesse in een van deze activiteiten, het komend seizoen is het NOCK alleen geopend voor geplande activiteiten. (inschrijven via nieuwsbrief of regionale pers)

Adres: Koudenhoorn 3, Warmond
Website: Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn (NOCK)

Bungalowparken nabij

Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.