Natuurmuseum Holterberg

Op zoek naar een leuk en spannend uitje? Dan kunnen we Natuurmuseum Holterberg aanraden. Niet alleen is Natuurmuseum Holterberg de toegangspoort tot Nationaal Park De Holterberg, het museum zelf is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende natuurmusea in Nederland. Met een indrukwekkende verzameling wilde dieren in 11 levensgrote diorama’s, waar de wilde dieren in natuurlijke houding en leefomgeving staan. Uniek in Nederland! Maar ook een echte apen- en mensenschedel, een wolf, een mammoetkalf en zelfs een wild zwijn, waar kinderen, als ze durven, op mogen zitten. Maar ook buiten is voldoende te beleven. Ravotten in het educatief speelbos en leerbos met natuurlijke speelelementen, een educatieroute en een doolhof. Bovendien vinden er in alle schoolvakanties ook activiteiten voor kinderen plaats en is het een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Adres: Holterbergweg 12, 7451 JL Holten
Website: Natuurmuseum Holterberg

Bungalowparken nabij

Natuurmuseum Holterberg

Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

Vakantiepark de Noetselerberg

Plons in het binnenzwembad met waterglijbaan en bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Dolle sport- en speelpret is er in de indoorspeeltuin en op de sportvelden.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.