Natuurmuseum Holterberg

Op zoek naar een leuk en spannend uitje? Dan kunnen we Natuurmuseum Holterberg aanraden. Niet alleen is Natuurmuseum Holterberg de toegangspoort tot Nationaal Park De Holterberg, het museum zelf is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende natuurmusea in Nederland. Met een indrukwekkende verzameling wilde dieren in 11 levensgrote diorama’s, waar de wilde dieren in natuurlijke houding en leefomgeving staan. Uniek in Nederland! Maar ook een echte apen- en mensenschedel, een wolf, een mammoetkalf en zelfs een wild zwijn, waar kinderen, als ze durven, op mogen zitten. Maar ook buiten is voldoende te beleven. Ravotten in het educatief speelbos en leerbos met natuurlijke speelelementen, een educatieroute en een doolhof. Bovendien vinden er in alle schoolvakanties ook activiteiten voor kinderen plaats en is het een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Adres: Holterbergweg 12, 7451 JL Holten

Bungalowparken nabij Natuurmuseum Holterberg

Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Lees meer
Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Lees meer
De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

Lees meer
Vakantiepark de Noetselerberg

Plons in het binnenzwembad met waterglijbaan en bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Dolle sport- en speelpret is er in de indoorspeeltuin en op de sportvelden.

Lees meer
Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Lees meer
Vakantiepark Hessenheem

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Lees meer
De Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg ligt naast de Sallandse Heuvelrug. Zwemmen kan in het overdekte zwembad. Geschikt vakantieadres voor gezinnen, rustzoekers en actievelingen.

Lees meer
Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Lees meer
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg staat geheel in het teken van Finland en is gelegen in het bos. Hier geen grootschalig vermaak, hier vindt u rust, stilte, natuur en een privé-sauna.

Lees meer