Nederlands Bakkerijmuseum

Het Nederlands Bakkerijmuseum is een waar belevingsmuseum waar niemand zich zal vervelen. Hier maak je op een unieke wijze kennis met de geschiedenis van het broodbakken. Er worden volop leuke kinderactiviteiten georganiseerd op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Wat dacht je van een speurtocht door het museum of in een echt bakkerspak broodjes leren bakken? Maar ook voor volwassenen zijn er leuke workshops. Zin in een speculaasworkshop? Gewoon een bezoekje brengen kan natuurlijk ook, van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00, in schoolvakanties ook op zondag en maandag vanaf 13:00.

Adres: Kerkhofstraat 13, 8051 GG Hattem

Bungalowparken nabij

Nederlands Bakkerijmuseum

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.