Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft op een – 130 hectare groot landgoed – met prachtige bossen en heidevelden. Spring op de fiets of trek uw wandelschoenen aan. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

 • Ideaal voor senioren, stellen en gezinnen met jonge kinderen
 • Heerlijk wandelen en fietsen door de natuur van de Veluwe
 • Huisdieren zijn op Landgoed Molecaten welkom

Boek Landgoed Molecaten direct bij Molecaten:

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten ligt in Hattem en is een paradijsje, voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft immers op een – 130 hectare groot landgoed – met prachtige bossen en heidevelden. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en verken de schitterende natuur. U kunt hier in alle rust ronddwalen. Wie weet spot u een ree of een wild zwijn! Trakteer uw kinderen op een dagje Walibi Holland, Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium in Harderwijk.

Wat is er te doen op Landgoed Molecaten?

Landgoed Molecaten ligt prachtig verscholen in het bos en is een uitstekende keuze voor mensen die graag op een kleinschalig en rustig vakantiepark verblijven, waar genieten van de natuur voor op staat. Er zijn dan ook nagenoeg geen voorzieningen op Landgoed Molecaten. Maar met zo’n uniek en schitterend landgoed aan uw voeten is dat geen probleem. De wandel- en fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes en zijn er veel daguitjes mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Om de rust te waarborgen zijn er dus nagenoeg geen voorzieningen. Er is wel een speeltuintje en is er in de zomervakantie een afwisselend animatieprogramma. Wel is het goed om te weten dat u als gast van Landgoed Molecaten kunt zwemmen, op Molecaten de Leemkule (op ca. 2 km) en op Molecaten de Koerberg (op ca. 10 km.) 

Voor een eenvoudige maaltijd kunt u terecht in de kantine met terras. Lekker makkelijk is ook de broodjesservice. U verblijft in een sfeervol houten bungalowtje of u komt echt kamperen en reserveert een ruime kampeerplaats met aansluiting op elektra en water.

Bijzonder is een verblijf tijdens de bronsttijd van de edelherten. Landgoed Molecaten verzorgt excursies naar de Hoge Veluwe om de burlende edelherten te bekijken (niet gratis, bij voldoende deelname).

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Snackbar
 • Broodjeservice & krantenverkoop

Algemeen

 • Receptie
 • Wasserette
 • WiFi op park (tegen betaling)

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Tafeltennis
 • Volleybalveld
 • Fietsverhuur
 • GPS tochten

Plattegrond Landgoed Molecaten

Bekijk hier de plattegrond van de Landgoed Molecaten (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Landgoed Molecaten

Bekijk hier de plattegrond van de Landgoed Molecaten (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landgoed Molecaten

Aanbiedingen

Direct weg? Check de Molecaten last minutes

Op korte termijn naar een vakantiepark? Wat dacht u van de Molecaten parken? Dit zijn goede en kleinschalige vakantieparken in de bossen of aan de Hollandse…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.